Travisbickle77 Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #1 Birkaç gündür PSU fanından ses geliyor. Diğer fanlara baktım sorunsuz çalışıyorlar. Nasıl düzeltebilirim?
Birkaç gündür PSU fanından ses geliyor. Diğer fanlara baktım sorunsuz çalışıyorlar. Nasıl düzeltebilirim?
The Destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.375 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB R7 7840HS 32GB Ram 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÇAYCI 7 Ağustos 2024 #2 Travisbickle77 dedi: Birkaç gündür PSU fanından ses geliyor. Diğer fanlara baktım sorunsuz çalışıyorlar. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Yağlayabilirsin. Artı 0 Eksi
Travisbickle77 dedi: Birkaç gündür PSU fanından ses geliyor. Diğer fanlara baktım sorunsuz çalışıyorlar. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Yağlayabilirsin.
A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.578 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #3 PSU'nun fanını çıkarıp yağlayarak bakım yaparsan düzelir. Artı 0 Eksi
DeSeRT_TR Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.541 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #4 Travisbickle77 dedi: Birkaç gündür PSU fanından ses geliyor. Diğer fanlara baktım sorunsuz çalışıyorlar. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... PSU fanını değiştir. Bende de aynı sorun vardı, fan değiştirdim. Artı 0 Eksi
Travisbickle77 dedi: Birkaç gündür PSU fanından ses geliyor. Diğer fanlara baktım sorunsuz çalışıyorlar. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... PSU fanını değiştir. Bende de aynı sorun vardı, fan değiştirdim.
KS KS Travisbickle77 Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #5 The Destroyer dedi: Yağlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... akt dedi: PSU'nun fanını çıkarıp yağlayarak bakım yaparsan düzelir. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç yapmadım zor bir şey ise hiç bulaşmayayım hocam tamire vereyim. Eğer basitse hangi yağı kullanayım. DeSeRT_TR dedi: PSU fanını değiştir. Bende de aynı sorun vardı, fan değiştirdim. Genişletmek için tıkla... hocam uyum sorunu falan olur mu yoksa aynı ölçülerdeki herhangi bir fanı koyabilir miyim Artı 0 Eksi
The Destroyer dedi: Yağlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... akt dedi: PSU'nun fanını çıkarıp yağlayarak bakım yaparsan düzelir. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç yapmadım zor bir şey ise hiç bulaşmayayım hocam tamire vereyim. Eğer basitse hangi yağı kullanayım. DeSeRT_TR dedi: PSU fanını değiştir. Bende de aynı sorun vardı, fan değiştirdim. Genişletmek için tıkla... hocam uyum sorunu falan olur mu yoksa aynı ölçülerdeki herhangi bir fanı koyabilir miyim
A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.578 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #6 Hocam gres yağı kullanıyorum ben ve ayrıca evet basit bir işlem, ben yerinizde olsam kendim yapardım. Fanın etiketinin altında ki kısma yağ süreceksiniz. Artı 0 Eksi
Hocam gres yağı kullanıyorum ben ve ayrıca evet basit bir işlem, ben yerinizde olsam kendim yapardım. Fanın etiketinin altında ki kısma yağ süreceksiniz.
DeSeRT_TR Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.541 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #7 Travisbickle77 dedi: Daha önce hiç yapmadım zor bir şey ise hiç bulaşmayayım hocam tamire vereyim. Eğer basitse hangi yağı kullanayım. hocam uyum sorunu falan olur mu yoksa aynı ölçülerdeki herhangi bir fanı koyabilir miyim Genişletmek için tıkla... Aynı boyutta koyarsan sorun olmaz. Artı 0 Eksi
Travisbickle77 dedi: Daha önce hiç yapmadım zor bir şey ise hiç bulaşmayayım hocam tamire vereyim. Eğer basitse hangi yağı kullanayım. hocam uyum sorunu falan olur mu yoksa aynı ölçülerdeki herhangi bir fanı koyabilir miyim Genişletmek için tıkla... Aynı boyutta koyarsan sorun olmaz.