Arkadaşlar merhaba, ben bazen evden ayrılıyorum. Ayrılmadan önce de PSU'yu ilk önce düğmesinden kapıyorum, sonra ise kasanın arkasındaki kablodan çıkarmıyorum. Aşınmasın diye ben de üçlü prizdeki fişten çekiyorum. Sizce yararı olur mu?
Arkadaşlar merhaba, ben bazen evden ayrılıyorum. Ayrılmadan önce de PSU'yu ilk önce düğmesinden kapıyorum, sonra ise kasanın arkasındaki kablodan çıkarmıyorum. Aşınmasın diye ben de üçlü prizdeki fişten çekiyorum. Sizce yararı olur mu?
Hocam, Türkiye'de ki elektrik dengesizliği yüzünden yaptığın işlem bence verimli. Ne kadar PSU üreticileri bu duruma önlem alsalar da, seri üretim ürünleri oldukları için yinede sorunlar çıkabiliyor. Kısa süre evden ayrılacaksan pek bir artısı olmaz. Ama yine de güvenlik önlemleri her zaman iyidir.
Düğmeli çoklu priz alıp ona monitör ve kasanın güç kablolarını bağlayabilirsiniz.
Sistemi kapattıktan sonra prizdeki düğmeden rahatça kapatabilirsiniz.
Evet kasa içerisinde bir fark yaratmaz ama, düğmeden kapatsan bile yine de PSU kartında elektrik akımı devam ettiğini söyleyebilirim. (Testini 2015'te yapmıştım, ama şuan ne durumda bilmiyorum.) PSU arızası yaratabilir.
Evet kasa içerisinde bir fark yaratmaz ama, düğmeden kapatsan bile yine de PSU kartında elektrik akımı devam ettiğini söyleyebilirim. (Testini 2015'te yapmıştım, ama şu an ne durumda bilmiyorum.) PSU arızası yaratabilir.