ASUS RX6700XT
Hectopat
Merhaba, ekran kartı olmadığı için OCCT’den yapamıyorum. Farklı bir program öneriniz var mı power testi için?
Merhaba, ekran kartı olmadığı için OCCT'den yapamıyorum. Farklı bir program öneriniz var mı Power testi için?
OCCT’de power sekmesi aşağıdaki şekilde hata veriyor o yüzden OCCT üzerinden yapamıyorum.OCCT'den neden test yapamıyorsunuz? Ekran kartı gerekli değil. Prime95 ile işlemciyi yüke sokun HWMonitor ile de voltaj kanallarına bakın.
CPU testi yapmayı denemediniz mi?OCCT’de power sekmesi aşağıdaki şekilde hata veriyor o yüzden OCCT üzerinden yapamıyorum.
No GPU supporting OpenCL 2.0 have been found
OCCT üzerinde aktif olan tüm testleri yaptım zaten dostum. Power için alternatif bir uygulama ile ekstra bir test yapmak istiyorum, bunun için açtım konuyu.CPU testi yapmayı denemediniz mi?
OCCT üzerinde aktif olan tüm testleri yaptım zaten dostum. Power için alternatif bir uygulama ile ekstra bir test yapmak istiyorum, bunun için açtım konuyu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.