PSU için test programı önerisi

Merhaba, ekran kartı olmadığı için OCCT'den yapamıyorum. Farklı bir program öneriniz var mı Power testi için?

OCCT'den neden test yapamıyorsunuz? Ekran kartı gerekli değil lakin olmuyorsa Prime95 ile işlemciyi yüke sokun HWMonitor ile de voltaj kanallarına bakın.
 
OCCT üzerinde aktif olan tüm testleri yaptım zaten dostum. Power için alternatif bir uygulama ile ekstra bir test yapmak istiyorum, bunun için açtım konuyu.

Herhangi bir bileşeni zorlayacak uygulamalar olur zaten.

Prime95 veya Cinebench2023 ile CPU'ya yük bindirebilirsin lakin bu şekilde PSU'nun sağlıklı çalışıp çalışmadığını anlamanız pek mümkün değil. CPU çok fazla güç çeken bir bileşen değil ekran kartına göre. Bu sebeple yarın bir gün ekran kartı taktığınızda ters köşe yapması mümkün. Bunlar dışında HWMonitor ile voltaj kanallarına bakmanız yeterli.

Öbür bileşenleri sorarsanız onlar zaten aman aman bir watt çekmediğinden çok da etkisi olmaz lakin yinede ben isterim derseniz:

Cyrstaldiskmark - SSD
Tüm fanları tam RPM yapmak için anakartın uygulaması.
RAM'ler için OCCT kullanılabilir.
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı