XxmrfirexX Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2020 #1 Merhabalar, bugün yeni bir PSU aldım bunun kablolarını nasıl takacağım PSU'ya, yardım eder misiniz? Hangi kablo nereye takılacak PSU'da? Thermaltake Pro RGB olan.
Merhabalar, bugün yeni bir PSU aldım bunun kablolarını nasıl takacağım PSU'ya, yardım eder misiniz? Hangi kablo nereye takılacak PSU'da? Thermaltake Pro RGB olan.
Serpenos Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 3.303 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522193036 6 Ocak 2020 #2 Technopat'ın bir sistem toplama videosunu izleyerek bilgi edinebilirsiniz.
Ramelow91 Kilopat Katılım 2 Eylül 2018 Mesajlar 834 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2020 #3 Her kablonun soket yapısı farklı yanlış takma ihtimalin yok.
kaplumbaga deden Kilopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 960 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2020 #4 PSU kullanma kılavuzunda yazabilir. Oraya da bir bakın.
XxmrfirexX Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2020 #5 kaplumbaga deden dedi: PSU kullanma kılavuzunda yazabilir. Oraya da bir bakın. Genişletmek için tıkla... Bu 1 adet ssd için mi bende iki tane var boştakini de takmak zorundamıyım o 1 tane taktığım 1 ssd için mi Dosya Ekleri image.jpg 1,5 MB · Görüntüleme: 52 image.jpg 1,4 MB · Görüntüleme: 54
kaplumbaga deden dedi: PSU kullanma kılavuzunda yazabilir. Oraya da bir bakın. Genişletmek için tıkla... Bu 1 adet ssd için mi bende iki tane var boştakini de takmak zorundamıyım o 1 tane taktığım 1 ssd için mi
kaplumbaga deden Kilopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 960 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2020 #6 XxmrfirexX dedi: Bu 1 adet ssd için mi bende iki tane var boştakini de takmak zorundamıyım o 1 tane taktığım 1 ssd için mi Genişletmek için tıkla... Evet 1 tane taktığın 1 SSD için. 1 SSD'ye 1 kablo düşüyor. Boştakini takmak zorunda değilsiniz.
XxmrfirexX dedi: Bu 1 adet ssd için mi bende iki tane var boştakini de takmak zorundamıyım o 1 tane taktığım 1 ssd için mi Genişletmek için tıkla... Evet 1 tane taktığın 1 SSD için. 1 SSD'ye 1 kablo düşüyor. Boştakini takmak zorunda değilsiniz.
XxmrfirexX Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2020 #7 kaplumbaga deden dedi: Evet 1 tane taktığın 1 SSD için. 1 SSD'ye 1 kablo düşüyor. Boştakini takmak zorunda değilsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki pci-e kablosu var ekran kartına giden onunda tekini takmam yeterli değil mi iki tanesi sli da galiba
kaplumbaga deden dedi: Evet 1 tane taktığın 1 SSD için. 1 SSD'ye 1 kablo düşüyor. Boştakini takmak zorunda değilsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki pci-e kablosu var ekran kartına giden onunda tekini takmam yeterli değil mi iki tanesi sli da galiba
kaplumbaga deden Kilopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 960 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2020 #8 XxmrfirexX dedi: Peki pci-e kablosu var ekran kartına giden onunda tekini takmam yeterli değil mi iki tanesi sli da galiba Genişletmek için tıkla... Ekran kartında ne kadar güç girişi varsa hepsini doldurun. Örnek olarak bunun gibi güç girişlerini doldurun:
XxmrfirexX dedi: Peki pci-e kablosu var ekran kartına giden onunda tekini takmam yeterli değil mi iki tanesi sli da galiba Genişletmek için tıkla... Ekran kartında ne kadar güç girişi varsa hepsini doldurun. Örnek olarak bunun gibi güç girişlerini doldurun:
Zgrrs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2018 Mesajlar 5.881 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2020 #9 Neye ihtiyaç duyuyorsa donanımlarınız onları takın gerisi yedek olarak kutusunda dursun bir sıkıntı yok.
Neye ihtiyaç duyuyorsa donanımlarınız onları takın gerisi yedek olarak kutusunda dursun bir sıkıntı yok.
XxmrfirexX Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2020 #10 Zgrrs dedi: Neye ihtiyaç duyuyorsa donanımlarınız onları takın gerisi yedek olarak kutusunda dursun bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Merhaba psu kablolarını taktım ne kadar doğru taktım emin değilim ama psu çalışıyor fanlar çalışıyor lakin ekrana görüntü gelmiyor
Zgrrs dedi: Neye ihtiyaç duyuyorsa donanımlarınız onları takın gerisi yedek olarak kutusunda dursun bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Merhaba psu kablolarını taktım ne kadar doğru taktım emin değilim ama psu çalışıyor fanlar çalışıyor lakin ekrana görüntü gelmiyor