Öncelikle eksiksiz bir sekilde sistem özelliklerini belirtiniz.
İşlemci güç kablosu takılı mi?Merhaba psu kablolarını taktım ne kadar doğru taktım emin değilim ama psu çalışıyor fanlar çalışıyor lakin ekrana görüntü gelmiyor
İntel i7 4790kÖncelikle eksiksiz bir sekilde sistem özelliklerini belirtiniz.
Özür dilerim ballistix 2x8 gb 1600 mhz ramRAM'leri bilerek mi yazmadın yoksa daha almadan mı montaj yaptın?
Tamam doğru taktık kabloları sanırım ssd lere doğru takamadımGüç kaynağında mavi ile işaretlediğim pinlere bir altında yine mavi ile işaretlediğim 4+4 pinli kablonun bir ucunu takacaksınız. Bu kablonun diğer ucunu da anakart üzerinde yine mavi ile işaretlediğim pinlere takacaksınız.
Güç kaynağında kırmızı ile işaretlediğim bölüme, altında kendiside kırmızı olan benim de kırmızı olarak işaretlediğim kablonun bir ucu takılacak. Fakat resimde gördüğünüz 6+2 olan tarafı ekran kartına takılacak. Eğer ekran kartınız 6 pinse sadece altısını takıp +2 yi takmayacaksınız. Eğer ekran kartınız 8 pinse 6+2 yi birleştirip 8 pin olarak takacaksınız. Eğer ekran kartınız yukarıda ki arkadaşın görselini paylaştığı şekildeyse yani 8 +6 pine ihtiyaç duyuyorsa elinideki kırmızı uçlara sahip 2 kabloyu da kullanıp bir tanesini 6+2 birleştirip 8 pin olarak takacak diğer kabloyu ise +2 si boşta kalacak, sadece 6 pinini takacak şekilde montajını yapacaksınız.
Güç kaynağında yeşil ile işaretlediğim zaten başka ihtimali olmayan bir kablo, 20+4 pinli olan tarafı anakarta takıp, bu kablonun diğer tarafında biri uzun biri kısa uçlarıda güç kaynağında yeşil ile işaretlediğim 2 yere uygun şekilde takacaksınız.
Nereye ne takarsanız takın, taktığınız ve takılacak yerdeki tırnakların birbirine denk geldiğine emin olun.
Yazdıktan sonra okudum baya karışık olmuş ama başka türlü de anlatmanın pek yolu yok sanıyorum.
Eki Görüntüle 483405
Eki Görüntüle 483406
2 adet ssd var onun için bağlantı nasıl olmalı acaba?Güç kaynağında mavi ile işaretlediğim pinlere bir altında yine mavi ile işaretlediğim 4+4 pinli kablonun bir ucunu takacaksınız. Bu kablonun diğer ucunu da anakart üzerinde yine mavi ile işaretlediğim pinlere takacaksınız.
Güç kaynağında kırmızı ile işaretlediğim bölüme, altında kendiside kırmızı olan benim de kırmızı olarak işaretlediğim kablonun bir ucu takılacak. Fakat resimde gördüğünüz 6+2 olan tarafı ekran kartına takılacak. Eğer ekran kartınız 6 pinse sadece altısını takıp +2 yi takmayacaksınız. Eğer ekran kartınız 8 pinse 6+2 yi birleştirip 8 pin olarak takacaksınız. Eğer ekran kartınız yukarıda ki arkadaşın görselini paylaştığı şekildeyse yani 8 +6 pine ihtiyaç duyuyorsa elinideki kırmızı uçlara sahip 2 kabloyu da kullanıp bir tanesini 6+2 birleştirip 8 pin olarak takacak diğer kabloyu ise +2 si boşta kalacak, sadece 6 pinini takacak şekilde montajını yapacaksınız.
Güç kaynağında yeşil ile işaretlediğim zaten başka ihtimali olmayan bir kablo, 20+4 pinli olan tarafı anakarta takıp, bu kablonun diğer tarafında biri uzun biri kısa uçlarıda güç kaynağında yeşil ile işaretlediğim 2 yere uygun şekilde takacaksınız.
Nereye ne takarsanız takın, taktığınız ve takılacak yerdeki tırnakların birbirine denk geldiğine emin olun.
Yazdıktan sonra okudum baya karışık olmuş ama başka türlü de anlatmanın pek yolu yok sanıyorum.
Eki Görüntüle 483405
Eki Görüntüle 483406
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.