XxmrfirexX
Hectopat
Daha fazla
Şunlardan bahsediyorsunuz sanırımSata 5 pin yazan kablolardan ihtiyacınız kadarını PSU da kalan diğer bölümlere takarak çözüme ulaşırsınız. Tabi bu işin güç kısmı sata veri kablonuz vardır diye düşünüyorum bunlarla da anakart ile SSD arasında bağlantı sağlayacaksınız.
Anlamadığım şey şurdaki kablolar boştaSata 5 pin yazan kablolardan ihtiyacınız kadarını PSU da kalan diğer bölümlere takarak çözüme ulaşırsınız. Tabi bu işin güç kısmı sata veri kablonuz vardır diye düşünüyorum bunlarla da anakart ile SSD arasında bağlantı sağlayacaksınız.
Şu kısım ne işe yarıyorSata 5 pin yazan kablolardan ihtiyacınız kadarını PSU da kalan diğer bölümlere takarak çözüme ulaşırsınız. Tabi bu işin güç kısmı sata veri kablonuz vardır diye düşünüyorum bunlarla da anakart ile SSD arasında bağlantı sağlayacaksınız.
2 adet ssd var bunun için psu ya 2 adet ssd kablosu taktım ikisinide farklı sslere taktım yanlış mı?Sata 5 pin yazan kablolardan ihtiyacınız kadarını PSU da kalan diğer bölümlere takarak çözüme ulaşırsınız. Tabi bu işin güç kısmı sata veri kablonuz vardır diye düşünüyorum bunlarla da anakart ile SSD arasında bağlantı sağlayacaksınız.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: