PSU koruma sertifikaları nasıl öğrenilir?

Skrinss19

Picopat
Daha fazla  
İtopya'dan sistem almıştım Game booster GB-H001C adlı bir kasam var içinde 750W bir PSU var ama bunun koruma sertifikalarını sitede bulamadım. Ocp, ovp, opp, uvp tarzı sertifikalarının olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? Markaya mail attım ama cevap verilmedi, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya'dan sistem almıştım Game booster GB-H001C adlı bir kasam var içinde 750W bir PSU var ama bunun koruma sertifikalarını sitede bulamadım. Ocp, ovp, opp, uvp tarzı sertifikalarının olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? Markaya mail attım ama cevap verilmedi, ne yapmalıyım?

PSU nunda markası Game Booster ise sertifika aramanıa gerek yok direk değiştirin.

Markanın distribütörü Vektron Elektronik, distribütör yazdığıma bakmayın unbranded ürünler hepsi, yani Çin'den ithal et üstüne kendin markanı bas piyasaya sür, kasa hava akışı bakımından kötü değil fakat PSU'yu değiştirmek mantıklı olabilir.

PSU nunda markası Game Booster ise sertifika aramanıa gerek yok direk değiştirin.
Şuan hiç bütçem yok ama imkanim da yok sorun çıkarır mi ki ?

İkinci elden satıp üstüne ekleyerek daha kaliteli bir marka almaya bakın.
Ekran kartım dolayısıyla en az 750w lazım ne önerebilirsiniz şuan bütçem yok ama ilerki zamanlarda düşünebilirim ancak

Ben çok anlamıyorum PSU'lardan bütçe olunca konu açıp sormanız en doğrusu olacaktır.
Ayrınca ekran kartınız ne bilemedim ama 750W çok fazla geldi.

Kaç W gösteriyor bu site?
Ekran kartım 6750 xt o yoktu 6700 seçtim 392 w gösterdi lakin ekran kartı sitesinde en az 750w istiyor zaten

Umarım yaratmaz. Kesin bir şey söylemek zor. Yıllarca sorunsuz kullanan da var, başına iş açanda var. Şebeke kaynaklı sıkıntı olursa problem yaşatabilir. Koşa koşa değiştirin demiyorum ama ilk fırsatta değiştirin, ihmal etmeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı