PSU önerisi

Sayın sosyal,
Tier b bir PSU alacaktım 550 liraya (600W performance gd Gold). Bir anda bütün stoklar bitti. O PSU'da burada çok öneriliyordu. Şimdi 900TL'yi 3700X'li ve 1660S'li sisteme PSU alırken harcamak istemiyorum, ki bu sisteme gereksiz bir harcama. Bu stok sıkıntısı dünya genelinde mi böyle? Yeni nesil işlemciler ve ekran kartları çıktığı için herkes sistem topluyor herhalde yurtdışında. Bu yüzden alamadım. 650-700 liraya eli yüzü düzgün bir PSU önerebilir misiniz? 2. bir konu açtım çünkü geçen konuda önerilen PSU'nun stokları bitti. İkinci altenatifim de High Power'in 750W bir modeliydi, diğer konularda öneriyorlardı, o da kalmamış, tek yerde var onlar da maşallah Corsair CX750F fiyatına çekmişler. Ne yapsam bilemedim. Sizin önerilerinizi bekliyorum.

Vallahi ben Rampage aldım 850W pişman oldum uçak motoru gibi ses çıkarıyor Rampage önermiyorum ben de PSU düşünüyorum Corsair ve Seasonic'den yanayım.

Hocam bilmediğim için soruyorum.
550W yeter mi?
Ben ileride 3060Ti takmak istiyorum, bu ona yetmez. Sanırım GigaMax alacağım. Nasıldır? Kaçıncı Tier? Bir de bu bütçede modüler veya yarı-modüler alabilir miyim?

Mesela bu, nasıldır?
Peki, Bu mu yoksa GigaMax mı?

Mesela bu, nasıldır?

Peki, Bu mu yoksa GigaMax mı?
@PuMaT
@RPM

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı