- Makaleler
- 3
SPL's PSU Tier List, Cybenetics PSU Performance Database ve Nebi Akgün - PSU Tablosu (beta) na baktım; üçü de birbirine çok yakın çünkü aynı donanım platformu kullanıyorlar, Corsair birazcık daha iyi gibi. Gigabyte PSUlar için C4 diyorlar, ASUS PSUları bilmiyorum. ROGlar aşırı pahalı.@286545 bu sebeple fiyat/performans değerlendirmesi yaparken PSU'nun her verisine bakmak gerekiyor. Benzer şekilde ASUS PSU'larda da bu olaya çokça rastlanabiliyor.
Tierlistler detaylı değil. Testlerde NZXT daha iyi performans gösteriyor.SPL's PSU Tier List, Cybenetics PSU Performance Database ve Nebi Akgün - PSU Tablosu (beta) na baktım; üçü de birbirine çok yakın çünkü aynı donanım platformu kullanıyorlar, Corsair birazcık daha iyi gibi. Gigabyte PSUlar için C4 diyorlar, ASUS PSUları bilmiyorum. ROGlar aşırı pahalı.
Hangi test bu? Linkini atar mısınız?Tierlistler detaylı değil. Testlerde NZXT daha iyi performans gösteriyor.
Eki Görüntüle 2553817
Genel performans tablosu.
Hangi test bu? Linkini atar mısınız?
hwbusters.com
Beyazı stoğa girse bu fiyata direkt yapıştıracağım da yokmuş maalesef; gelip gelmeyeceği de belirsiz. Zaten beyaz parçalar standart siyaha göre ülkemizde hep daha pahalıya satılıyor.![]()
NZXT C1000 ATX v3.1 PSU Review - Page 10 of 11 - Hardware Busters
Hardware Busters - NZXT C1000 ATX v3.1 PSU Review - PSUshwbusters.com
Gigabyte PSU'lar için C4 diyorlar
Aorus Elite siyah rengi 8.669TL:Lian Li'nin fiyatları 2000 TL kadar daha yüksek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.