PSU önerisi

Beko 27

Yoctopat
Daha fazla  
Hocalarım selamlar 2 tane psu buldum bütçeme göre sizin de fikirlerinizi almak istedim hangisi daha iyi veya sizin başka önerileriniz var mı ?

Hocalarım selamlar 2 tane psu buldum bütçeme göre sizin de fikirlerinizi almak istedim hangisi daha iyi veya sizin başka önerileriniz var mı ?

Kullanacağın sistem nedir?

Delta hocam sorununu asla görmedim.

Ekran kartım RX 570 işlemcim i5 3470 hocam.

İkinci el toplanabilecek en iyi sistem bir ara düşündüm Ryzen 5600H GTX1650'den daha yüksek performans veriyor DDR3 sistem...

Delta hocam sorununu asla görmedim.

İkinci el toplanabilecek en iyi sistem bir ara düşündüm Ryzen 5600H GTX1650'den daha yüksek performans veriyor DDR3 sistem...
bende yeni topladım hocam elimden bu kadarı geldi şuanlık oynamak istediğim oyunları oynayabiliyorum o yeter şuan bana

Bende yeni topladım hocam elimden bu kadarı geldi şu anlık oynamak istediğim oyunları oynayabiliyorum o yeter şu an bana.

Evet bende öyle düşündüm laptop kullanıyorum sıkmaya başladı toplasam mı diye düşündüm en fazla maliyet 4000 gibi bir rakam oluyordu aşırı mantıklı. 1500 TL'ye daha performanslı bir ekran kartı görmedim tek sorunu 8 GB'lik modeleri cok fazla miningde kullanıldı 4 GB daha mantıklı o yüzden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı