PSU patlar mı?

PSU değiştirme imkanınız varsa değiştirin. Tamir ettirmeye kalkışmayın. Tamir ettirilen ürünlerin tekrar sorun çıkarmayacağının bir garantisi yok.

Marka olarak iyi sisteme yetersiz geliyor olabilir veya fazla akım veya düşük voltaj geliyorsa kapatıyordur kendini. Bunlar olmuyorsa bile PSU sorunlu olabilir garanti yollayabilirsin varsa.

Patlar tabi

High Power iyi markadır aslında. PSU'da sorun olduğuna nasıl kanaat getirdiniz kesin olarak?
OCCT ile farklı psularda denedim onlarda kapanmadı.
Olur tavsiye yapabilirsinz.
High Power iyi markadır aslında. PSU'da sorun olduğuna nasıl kanaat getirdiniz kesin olarak?
Belirttiğim linke bakarsanız ayrıntısı ayrıntısına anlattım.
PSU değiştirme imkanınız varsa değiştirin. Tamir ettirmeye kalkışmayın. Tamir ettirilen ürünlerin tekrar sorun çıkarmayacağının bir garantisi yok.
Yok yok tamir ettirmem asla.
Şu an değiştirme imkanımız çok az maalesef az daha böyle kullanır bu yaz sonu değiştirirm büyük ihtimal.

Tavsiye:
Eski bir psu'dur ama kalitelidir üzmez.

Corsair Cp-9020210-eu Cv550 80+ Bronz 550w Güç Kaynağı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu nasıldır iyi midir?

Power Boost adında PSU adı altında üretilen, C4'ler dışında patlamaz ve patlayan bir PSU'da görmedim, Duymadım.
Ama yinede bir şeyler olabilir temkinli ve güvende olun.
Bilen arkadaşlardanda destek alabilirsin burda.

Valla iyice her şeye restart edene kadar oynamak zorundayım yeni psu yazın sonunda alabilirler büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…