bapuhan Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 554 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #1 PSU'nun CPU kablosu kısa olduğu için şu an gergin duruyor. Zamanla yırtılır mı? Sıkıntı olur mu? İlla uzatma kablosu almam gerekir mi?
PSU'nun CPU kablosu kısa olduğu için şu an gergin duruyor. Zamanla yırtılır mı? Sıkıntı olur mu? İlla uzatma kablosu almam gerekir mi?
Torkoviski4 Decapat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #2 Aşırı derecede gerginse zamanla ısındıkça aşınma yapabilir serbest bıraktığıniz zaman bir tik aşağı salıyorsa sıkıntı yoktur. Artı 0 Eksi
Aşırı derecede gerginse zamanla ısındıkça aşınma yapabilir serbest bıraktığıniz zaman bir tik aşağı salıyorsa sıkıntı yoktur.
KS KS bapuhan Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 554 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #3 Torkoviski4 dedi: Aşırı derecede gerginse zamanla ısındıkça aşınma yapabilir serbest bıraktığıniz zaman bir tik aşağı salıyorsa sıkıntı yoktur. Genişletmek için tıkla... Şu an böyle duruyor. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2024-02-25 at 21.02.19.jpeg 69,2 KB · Görüntüleme: 37 Artı 0 Eksi
Torkoviski4 dedi: Aşırı derecede gerginse zamanla ısındıkça aşınma yapabilir serbest bıraktığıniz zaman bir tik aşağı salıyorsa sıkıntı yoktur. Genişletmek için tıkla... Şu an böyle duruyor.
Torkoviski4 Decapat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #4 bapuhan dedi: Şu an böyle duruyor. Genişletmek için tıkla... Daha detaylı çekme fırsatın var mı tam olarak görünmüyor ne kadar gergin olduğu. Artı 0 Eksi
bapuhan dedi: Şu an böyle duruyor. Genişletmek için tıkla... Daha detaylı çekme fırsatın var mı tam olarak görünmüyor ne kadar gergin olduğu.
KS KS bapuhan Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 554 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #5 Torkoviski4 dedi: Daha detaylı çekme fırsatın var mı tam olarak görünmüyor ne kadar gergin oldu. Genişletmek için tıkla... Şimdi belli oluyor mu? Dosya Ekleri WhatsApp Image 2024-02-25 at 21.06.01.jpeg 178,8 KB · Görüntüleme: 42 Artı 0 Eksi
Torkoviski4 dedi: Daha detaylı çekme fırsatın var mı tam olarak görünmüyor ne kadar gergin oldu. Genişletmek için tıkla... Şimdi belli oluyor mu?
Torkoviski4 Decapat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #6 bapuhan dedi: Şimdi belli oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
bapuhan dedi: Şimdi belli oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum kullanabilirsin.
KS KS bapuhan Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 554 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #7 Torkoviski4 dedi: Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Artı 0 Eksi
Torkoviski4 dedi: Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.