PSU sağlamlık testi

TRVP LXRD

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, PSU'mda sorun olduğunu düşünüyorum. Bazen güç kesilir gibi oluyor ses geliyor ama kapanmıyor. Ve bazı oyunlarda FPS kaybı yaşıyorum. PSU'nun yeterince güç veremediğinden şüpheleniyorum. PSU'yu nasıl test edebilirim? Markayı bilmiyorum sadece 500W olduğunu biliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, PSU'mda sorun olduğunu düşünüyorum. Bazen güç kesilir gibi oluyor ses geliyor ama kapanmıyor. Ve bazı oyunlarda FPS kaybı yaşıyorum. PSU'nun yeterince güç veremediğinden şüpheleniyorum. PSU'yu nasıl test edebilirim. Markayı bilmiyorum sadece 500W olduğunu biliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Bana soracak olursan PSU'nda herhangi bir problem yok çünkü 500W hiç az bir değer değil diğer sistem bileşenlerinin özelliklerini de yazarsan belki garanti bir yorum yapabilirim

OCCT yazılımını indirip PSU testi yapabilirsin. Tüm sistemi en ağır yükü bindiriyor program. PC Kapanırsa PSU'da sorun olduğunu anlayabilirsin ama PSU performans düşüşüne yol açmaz onu söyleyeyim. Dengesiz voltaj veriyor olabilir ama onu ölçmek için multimetreye ihtiyacın var.

OCCT yazılımını indirip PSU testi yapabilirsin. Tüm sistemi en ağır yükü bindiriyor program. PC Kapanırsa PSU'da sorun olduğunu anlayabilirsin ama PSU performans düşüşüne yol açmaz onu söyleyeyim. Dengesiz voltaj veriyor olabilir ama onu ölçmek için multimetreye ihtiyacın var.

Çok teşekkür ederim.

OCBASE / OCCT adresinden OCCT adlı aracı indirerek, sadece PSU değil, tüm sisteminizi mavi ekran VD diğer yazılımsal sorunlar da dahil, donanım arızalarınızı da tespit edebilirsiniz.

Bende aynı sorunu yaşıyordum. Uygulamadan test yaptım tüm testlerde sıkıntı yokken Power testinde 8-9 saniye sonra crash veriyor test, aşağıdada SSE yazıyor. Anlamı nedir bunun?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı