Psu Sorunu

Mdgoz

Hectopat
Katılım
28 Temmuz 2014
Mesajlar
219
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
"Power supply surges detected during the previous power on. ASUS Anti-Surge was triggered to protect system from unstable power supply unit!" Blade and Soul oynarken bu hatayı aldım.Tekrardan oyuna girmeye korkuyorum. 7 aydır ilk defa bu sorun ile karşılaştım. Kasayı yeni temizledim ama psu temizlemesini bilmediğim için ona dokunmadım.
Sistem:
cooler master rc-k350 kasa
işlemci i7 3770
asus gtx 760
z 77 a anakart
1 tb hdd
 
600w yeterli bu sistem için ama bu hatayı yeteri kadar güç alamadığı için veriyor sanırım. Sadece blade and soul oynerken mi aldın bu hatayı ve kaç kere oldu..

Bide oc falan yaptın mı hiç
 
Sadece Blade and Soul'da aldım.Daha herhangi bir oyuna girmedim. Oc hiç yapmadım. Valla daha geçen ay hdd bozulmuştu onunla uğraştım. Şimdide bu sorunla uğraşıyorum. :)
 
Dostum bi pc hospital e gidip profesyonel bi kontrol ettir istersen bu hata bildiğim kadarıyla psu den yeteri kadar güç alamamasıyla kaynaklı birşey..
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı