PSU taktırmaya kaç TL istenir?

Hocam herkes aynı şeyi demiş ama bence de kendiniz takın. Kablo kalabalığı gözünüzü korkutmasın, kablolama işlemi 5 dakikanızı almaz.
 
Ben eskiden işlemci taktırdım 100 TL para istediler oysa 2 dakikalık iş kendiniz video izleyip öğrenin daha iyi.
İşlemci hassas iş. Şu ana kadar 10 12 işlemci değiştirdim rahat 40 kere termal macun için yer yer çıkarmam gerekti fakat hala içimde ya pinlere bir şey olursa hissi var.
 
İşlemci hassas iş. Şu ana kadar 10 12 işlemci değiştirdim rahat 40 kere termal macun için yer yer çıkarmam gerekti fakat hala içimde ha pinlere bir şey olursa hissi var.
Biraz elin iyiyse işlemciyi takmak zor değil 100 TL vermekte yazık yani.
 
Şu an takılı olan PSU'nun kablolarına bak, takılı olanı söküp yerine yeni takacağın PSU'daki aynı kabloyu tak. Bu şekilde giderek kolayca takabilirsin. Video izleyerek de yapabilirsin. Bilgisayarcıya vereceğin parayı geçtim, kasayı bilgisayarcıya kadar götürmeye bile değmeyecek bir iş.
 
PSU taktırmak için para mı istiyorlar?

E tabii hocam normal değil mi sizce de format için bile ne kadar para alıyorlar. PSU sadece takmak değil kabloları yerleştirmesi vs bunları da yapacağı için ekstra işçilik zaman kaybı olacak onun için. O yüzden belli bir bütçe ister herhalde. Ama net bir şey söylemek zor tabii. Herkes kafasına göre bir yere bağlı olmadığı için özgürce fiyat biçiyor.

Merhaba, 500W 80+ Bronze sertifikalı PSU'yu PC'me taktırmak istiyorum. Ne kadara takarlar?

Merhaba, onunla alakalı yorumu arkadaşa yaptım. Ama bence her türlü sizin takmanız ve yapmanız daha iyi olacaktır. Zaten gayet basit neyi nereye takacağın PSU modelline göre daha kolaylaşıyor. En kötü yine forum üzerindn yardım isteyebilirsin veya bununla alakalı bir sürü video rehber mevcut. Kullandığın PSU aratarak da bulabilirsin tabii.
 
PSU'dan anakarta takacağın 24 pin var, varsa ekran kartın ona takacağın var başka da bir şey takmıyorsun PSU'yu söktüğünde kablo kalabalığının PSU ile alakası olmadığını görürsün.
 

Geri
Yukarı