Hadron HD413 600WModeli nedir?
Boş verin, kötüymüş zaten. Yenisini almanız çok daha iyi olur. Hadron almayın.Hadron HD413 600W
PSU'nun neresinin bozulduğu ile alakalı, eğer ki bir kapasitör vs bozuldu ise 50 TL'nin altında bir bütçe ile bile tamir edilebilir. Ancak Hadron ise yenisini almak en doğrusu.
Bozulan parçaya göre değişir, tanesi 3-5 lira olan kapasitör'de yanmış olabilir 30-40 lira olan bobinler de. Eğer ki makul bir elektrikçiye götürürseniz el emeği içinde fazla bir bütçe almadan yapar diye umuyorum. Ancak devre kartında bir sorun var ise o zaman zor.Ortalama bir PSU için 500-600 tl para çıkacak cebimden, tamir olursa sizin dediğinize göre söylüyorum 50 tl civarı. Tamir edildiğinde 6 ay 1 sene daha götürürse tamir ettirsem yeterli diye düşünüyorum.
Anladım, yaptırmak için bilgisayarcıya mı gitmeliyim elektrikçiye mi?Bozulan parçaya göre değişir, tanesi 3-5 lira olan kapasitör'de yanmış olabilir 30-40 lira olan bobinler de. Eğer ki makul bir elektrikçiye götürürseniz el emeği içinde fazla bir bütçe almadan yapar diye umuyorum. Ancak devre kartında bir sorun var ise o zaman zor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.