Çok tuhaftır ki ben SSD'yi kurduğum günden beri bu sesi duyuyorum.HDD sesi benim dizüstü açılırken aynı ses çıkıyordu ne zaman SSD alıp Windows'u ona kurdum artık o sesi duymaz oldum.
Çok tuhaftır ki ben SSD'yi kurduğum günden beri bu sesi duyuyorum.HDD sesi benim dizüstü açılırken aynı ses çıkıyordu ne zaman SSD alıp Windows'u ona kurdum artık o sesi duymaz oldum.
Ama o videokdaki sondaki ses o SSD'yi takıp Windows'u içine kurduğum dakikadan itibaren var.
PSU PC'den nasıl çıkarılır nasıl geri monte edilir vb. bilgim yok o yüzden işi bilen birine yaptırmayı düşünüyorum.
Healt bölümünü atarsanız daha kesin konuşabiliriz.Peki bilgisayarın uzun sürede kapanma ve kapanmadan sanki açılıyormuş gibi ses gelip öyle kapanması hakkındaki düşünceleriniz neler? HDD'nin test sonuçlarıda yukarıdan attığım fotoğrafta.
Healt bölümünü atarsanız daha kesin konuşabiliriz.
HDD'de bir sorun yok. Tepki süresi normal. CPU fanını ve PSU fanını hava ile temizleyin. Ancak hava üflerken fanların dönmemesine dikkat edin.
Öyle işleri yapmaktan birazda olsa korkum var parçaya zarar veririm gibisinden.HDD'de bir sorun yok. Tepki süresi normal. CPU fanını ve PSU fanını hava ile temizleyin. Ancak hava üflerken fanların dönmemesine dikkat edin.
Bu attığım videodaki yaşadığım şey bilgisayara PSU'ya sorun teşkil edermi hani 2-3 ay daha ertelesem?HDD'de bir sorun yok. Tepki süresi normal. CPU fanını ve PSU fanını hava ile temizleyin. Ancak hava üflerken fanların dönmemesine dikkat edin.
Fanın dönememesi neden önemli? İlk defa sizden duydum ve sadece PSU için mi geçerli?HDD'de bir sorun yok. Tepki süresi normal. CPU fanını ve PSU fanını hava ile temizleyin. Ancak hava üflerken fanların dönmemesine dikkat edin.
Fan içeren tüm elektronik eşyalarda geçerli. Fanın yuvasını bozar sesli çalışmasına neden olur. Örneğin: yuva bozulduğu için 800 RPM güç gönderilen fan 500-600 RPM döner bu sıcaklık olarak geri yansır.Fanın dönememesi neden önemli? İlk defa sizden duydum ve sadece PSU için mi geçerli?
Fan tozdan zor dönüyor olabilir. Fazla ertelememekte fayda var.Öyle işleri yapmaktan birazda olsa korkum var parçaya zarar veririm gibisinden.
Bu attığım videodaki yaşadığım şey bilgisayara PSU'ya sorun teşkil edermi hani 2-3 ay daha ertelesem?
Fan içeren tüm elektronik eşyalarda geçerli. Fanın yuvasını bozar sesli çalışmasına neden olur? Örneğin: Yuva bozulduğu için 800 RPM güç gönderilen fan 500-600 RPM döner bu sıcaklık olarak geri yansır.
Fan tozdan zor dönüyor olabilir. Fazla ertelememekte fayda var.
Durumlarını görmediğimiz için kesin konuşmamız doğru olmaz. Şüpheli parçalar kontrol edilmeli.Peki Sorun çözülür mü PSU'ya güzel bi temizlikten sonra? Yaklaşık 2 ay sonra ekran kartı alacağım bilgisayara o zaman herşeyini baktirmayi düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.