PSU ters olması bir sorun yaratır mı?

alper9335

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İZMİR
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. PSU nun ters durduğunu fark ettim. Fotoğrafta açma kapama tuşundaki yuvarlak yukarıda iken. Benim kasamda yuvarlak aşağıda duruyor. Fark ettim ki Corsair yazısı da ters duruyor. Bu bir sorun teşkil eder mi ters çevirmem gerekir mi? Kasam: Corsair Spec Delta

Peki kasada sadece 1 tane egzoz fanı varsa ve PSU cover yoksa PSU fanı üstte olursa ikinci bir egzoz görevi görerek kasa içini biraz daha iyi soğutabilir mi sizce? Yoksa buna değecek bir fark oluşmaz mı? Çünkü bir videoda buna benzer bir şey söylemişler. Yabancı bir video olduğundan çok iyi anlayamadım

Hatta videoyu ve söylediği kısmı atayım. Video o DK'da açılmazsa diye 3:26 ncı saniyede.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki farklı bir PSU ile denemek istiyorum. Ama hiç bilgim yok. Videolardaki gibi sadece 2 tane (24 pin ve 8 pin) pini sökmem yeterli mi?

Yani demek istediğim o bahsettiğim iki pini söksem yeterli mi? Yoksa komple anakartın üstündeki her şeyi mi sökmem lazım?

Yani demek istediğim o bahsettiğim iki pini söksem yeterli mi? Yoksa komple anakartın üstündeki her şeyi mi sökmem lazım?

Her şeyi sökün derim. 2 ayrı PSU 'yu sisteme bağlamaya gerek yok. Test edecekseniz full sistemin PSU'ya bağlı şekilde test etmeniz gerekiyor. Yani bu daha mantıklı olur

Ben tam sormak istediğimi anlatamadım bilgisayar ile ilgili çok bir bilgim yok kusura bakmayın. Teşekkür ederim cevabınız için.

PSU bağlantılarını sökmeden çevirebiliyorsanız da olur ama kabloların takıldığı yerin fotoğrafını çekin, daha sonra söküp tekrar takmak için diyorsanız ona göre monte yaparsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…