PSU ters yerleştirilince sorun olur mu?

fearless48

Hectopat
Daha fazla  
PSU normal halindeyken çok ses çıkarıyordu ben de ters çevirip monteledim. Şu an ses yok ama sorun olur mu? PSU fan kısmı dolu yani hava alıp veremiyor ama yan kısmındaki boşlıktan hava geldiğini hissedebiliyorum. (yeni PSU al veya yağ dök gibi şeyler yazmayınız.)

Daha fazla ısınır. Eski haline getirin derim.

PSU normal halindeyken çok ses çıkarıyordu ben de ters çevirip monteledim. Şu an ses yok ama sorun olur mu? PSU fan kısmı dolu yani hava alıp veremiyor ama yan kısmındaki boşlıktan hava geldiğini hissedebiliyorum. (yeni PSU al veya yağ dök gibi şeyler yazmayınız.)

Tabii ki olur. PSU ısınır yanabilir bile. Yanarsa diğer parçalara bile zarar verebilr.

Evet hemen olmasa da ileride büyük sorunlarla karşılaşabilirsiniz eğer yan taraftan gelen havayla ısınmasaydı fan ihtiyacı duyulmazdı.

Olur yani hava akışı olmayacağı için fazla daha çok ısınır, hatta yanmasına bile sebep olabilir. Neden yağ dök yazmayınız demişsin onu da anlamadım eğer yağ dökme yeri mevcutsa fan da dökersen bu sorunu halletmiş olursun.
Dostum yağ kapağı açılmıyor. Yeni alacak kadar da param yok.

Böylesi daha kötü de olabilir. Yanma riski var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı