PSU üst modeliyle değişim

ArdaMert

Kilopat
Makaleler
2
Arkadaşlar diyelim PSU arıza verdi ve garantiye gönderdik, üst modeli ile değişim yapılabilir mi?

Para vererek tabii yani bozuldu diye üst modelini istemem,

Bir de bozulmasa bile garantiye gönderip üst modeli ile değişim talep etme hakkımız var mı?

Arkadaşlar diyelim PSU arıza verdi ve garantiye gönderdik, üst modeli ile değişim yapılabilir mi?

Para vererek tabii yani bozuldu diye üst modelini istemem,

Bir de bozulmasa bile garantiye gönderip üst modeli ile değişim talep etme hakkımız var mı?
Ben modemi gönderdiğimde arayıp şuan ki modelin elinde olmadıklarını ve bir üst modelini yollayacaklarını söylemişlerdi. Para falan isteyemezler sanırım öyle bir durumda. Benden de almadılar.

Ben modemi gönderdiğimde arayıp şu anki modelin elinde olmadıklarını ve bir üst modelini yollayacaklarını söylemişlerdi. Para falan isteyemezler sanırım öyle bir durumda. Benden de almadılar.

Hocam ben kendim degistirmek istiyorum, yani PSU bozuk değil ama üst modeli ile para vererek değiştirmek istiyorum anlamında yazdım.
Diğer bileşenler?

1200 AF 8 GB 3000MHz RAM A320 Pro Max anakart, 1 TB 7.2K HDD.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı