Pc acikti kapandi acildi duman cikmaya basladi bende fisi cektimO anakartı çöpe at direkt yanmış gitmiş o kart. İşlemciyi farklı bir sistemde deneyin ve PSU değiştirin. Gördüğüm kadarıyla VRM'ler yanmış, RAM ve diğer bileşenlerde sorun yoktur muhtemelen. PC yandığı esnada açıksa işlemci yanmış olabilir yüksek ihtimalle.
Iftarda icecegim tesekkurlerPSU sistemin içinden geçmiş. Geçmiş olsun soğuk bir bardak su için. PSU voltaj dengesini ayarlayamamış gibi görünüyor.
i5 4570İşlemciniz neydi? @Batuhan48
VRM'ler işlemciye voltaj veren elemanlardır ve sistem açıkken VRM'ler yandıysa işlemci voltajı dengesizleşeceğiden işlemcinizin yanmış olması kuvvetle muhtemel.i5 4570
PSU neydi bu arada marka model olarak?
[/QUFSP markasi
Casperin bilgisayariydi FSP markasi sanirim psuPSU neydi bu arada marka model olarak?
Üzuldum islemci gitmeseydi iyiydiVRM'ler işlemciye voltaj veren elemanlardır ve sistem açıkken VRM'ler yandıysa işlemci voltajı dengesizleşeceğiden işlemcinizin yanmış olması kuvvetle muhtemel.
Olur atayimAttığınız fotodan tam anlayamıyorum daha uzaktan çekseniz olmaz mı? Emin olamadım VRM mi değil mi diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.