PSU ve kasa kalitesi nasıl anlaşılır?

cuneytk

Hectopat
Hazır sistemde sunulan kasa ve PSU parçalarını önermiyorlar sadece patlar patlar şeklinde yorumlar geliyor fakat neye göre söyleniyor bu yorumlar? Yani nasıl anlayabilirim hangi PSU veya kasanın iyi olup olmadığını?

3 Farklı kasa sunulmuş hazır sistemde.

Hazır sistemde sunulan kasa ve PSU parçalarını önermiyorlar sadece patlar patlar şeklinde yorumlar geliyor fakat neye göre söyleniyor bu yorumlar? Yani nasıl anlayabilirim hangi PSU veya kasanın iyi olup olmadığını?

3 Farklı kasa sunulmuş hazır sistemde.
Markalarının tanınmış markalar olması gerekiyor.
1/2 istisna haricinde bu markalarda sıkıntı yoktur.
Corsair, Seasonic, Cooler Master, High Power, Be Quite, FSP, EVGA...
Fakat sizde bulunan Gamepower %70 ihtimalle C4.

Cougar hem kasa kalitesi hem PSU kalitesi olarak daha iyi duruyor.
hangi psu veya hangi kasanın iyi olduğunu nasıl anlayabilirim?
Kasanın içinde dahili PSU var ve marka Gamepower tehlikeli ve patlar diyoruz çünkü nasıl üretildiği belli değil. Çin işi markalar birbirinin aynısı yani kalitesiz ve riskli. PSU en önemli parça sistem böyle saçma bir firmaya emanet edilmez.
Dahili PSU olan kasalardan uzak durmak iyidir mi demek istiyorsunuz?

Cougar o sistem için hiç yoktan iyidir. PSU tam model hatırlamıyorum ama çok daha mantıklı.

Direkt hazır sistem almayıp kendi tercihlerinizi yapmanız daha iyi.
Hazır sistem daha uyguna geliyor ama istediğimiz parçaları markaları vs. almamızı engelliyor.
Parçaları tek tek kendim alsam nasıl montaj yapacağım diye kaygılanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı