PSU Watt değeri öğrenme

ASİLBARON

Hectopat

Arkadaşlar kasamda takılı bir PSU var, bunun üzerinde farklı Watt'lar yazıyor. Tam olarak kaç Watt olduğunu bilmiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 552828

Arkadaşlar kasamda takılı bir PSU var, bunun üzerinde farklı Watt'lar yazıyor. Tam olarak kaç Watt olduğunu bilmiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

450 Watt yazıyor. Ama kötü bir markaysa (marka okunmuyor!) Göre 350-400 anca verebilir. Belki daha az.

Hocam biraz alakasız olacak ama işlemci soğutucunun modeli nedir?
Valla kral bilmiyorum ki ben pek anlamıyorum yeni aldım kasayı öğrenciyim adam böyle verdi elime buna ekran kartı takacam ondan sordum
Markası okunuyor FSP markası, gayet iyi bir markadır. Sisteminin 450W'tan fazla harcamıyorsa gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.

4×2 GB RAM 1333 MHz DDR3
2 GB Shappire 256 Bit ekran kartı takacağım.
İşlemci çift çekirdek AMD Black Edition 3.10 GHz işlemci degistireceğim ama FX 6300 6 çekirdekli takacağım bu powersuply kaldırır mı bunlari hocam yardımın için teşekkür ederim.
450W bir PSU'ya sahipsin, 12V kanalından maks. 360W veriyor yani ekran kartına Max verebileceği Watt değeri.
Ekran kartı shappire 7850 2 gb 256 bit takıcam kaldırır mı çift fanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…