Eki Görüntüle 552828
Arkadaşlar kasamda takılı bir PSU var, bunun üzerinde farklı Watt'lar yazıyor. Tam olarak kaç Watt olduğunu bilmiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Hocam biraz alakasız olacak ama işlemci soğutucunun modeli nedir?Eki Görüntüle 552828
Arkadaşlar kasamda takılı bir PSU var, bunun üzerinde farklı Watt'lar yazıyor. Tam olarak kaç Watt olduğunu bilmiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Valla kral bilmiyorum ki ben pek anlamıyorum yeni aldım kasayı öğrenciyim adam böyle verdi elime buna ekran kartı takacam ondan sordumHocam biraz alakasız olacak ama işlemci soğutucunun modeli nedir?
Markası okunuyor FSP markası, gayet iyi bir markadır. Sisteminin 450W'tan fazla harcamıyorsa gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.
Ekran kartı shappire 7850 2 gb 256 bit takıcam kaldırır mı çift fanlı450W bir PSU'ya sahipsin, 12V kanalından maks. 360W veriyor yani ekran kartına Max verebileceği Watt değeri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.