PSU yandı. Sistem parçaları zarar görmüş müdür?

kajaga

Femtopat
Daha fazla  
Sistemim 2 aylık bütün parçaları sıfır aldım. PC'yi Windows 10'dan Windows 11'e yükseltirken PSU yandı anakart, işlemci veya ekran kartı zarar görmüş müdür?

PSU markası MSI 650W 80+ çok da kötü bir PSU değildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim 2 aylık bütün parçaları sıfır aldım. PC'yi Windows 10'dan Windows 11'e yükseltirken PSU yandı anakart, işlemci veya ekran kartı zarar görmüş müdür?

En dandik marka alıp yıllarca kullanan var bu tamamen şans işi. Elinde başka psu varsa onunla dene. Yoksa hepsiburada'dan psu al ama satıcı hepsiburada olsun. Ona göre test et çalışmazsa zaten sistem yanmıştır o zaman psu'u iade edebilirsin.

En dandik marka alıp yıllarca kullanan var bu tamamen şans işi. Elinde başka psu varsa onunla dene. Yoksa hepsiburada'dan psu al ama satıcı hepsiburada olsun. Ona göre test et çalışmazsa zaten sistem yanmıştır o zaman psu'u iade edebilirsin.
Neden Hepsiburada? XPG Pylon en mantıklısı.

Neden Hepsiburada? XPG Pylon en mantıklısı.
Sistemi test etmesi için önerdim zaten biz bilmiyoruz sanki farklı firmayı :D Hepsiburada'nın iade sistemi en iyisi olduğu için psu işine yaramazsa sorunsuz iade edebilir. İncehesap iade konusunda sıkıntılı bir firma. Bir arkadaşı 14 gün boyunca oyalayıp sorunlu ürününü iade almamış...

Sistemi test etmesi için önerdim zaten biz bilmiyoruz sanki farklı firmayı :D Hepsiburada'nın iade sistemi en iyisi olduğu için PSU işine yaramazsa sorunsuz iade edebilir. İncehesap iade konusunda sıkıntılı bir firma. Bir arkadaşı 14 gün boyunca oyalayıp sorunlu ürününü iade almamış...

Amazon en iyisi bu konuda. Cw sebebiyle 2 kere 4070 Super iade ettim. Hoparlörün sesini beğenmedim Razer nommo V2 iade ettim. Hepsiburada bunları yapmazdı.

Bilgisayarı alıp bir bilgisayarcıya götür. Başka bir psu ile test etsin öyle anlarsın.

Amazon en iyisi bu konuda. Cw sebebiyle 2 kere 4070 Super iade ettim. Hoparlörün sesini beğenmedim Razer nommo V2 iade ettim. Hepsiburada bunları yapmazdı.
Üsteki yorumları mı oku demek istediğimi anlarsın. Adama zaten kendi deposundan al dedim ve bahsettiğim iade ilk 14 günlük. Senin attığın konudaki (27 inç mönitor) adam farklı satıcıdan almış. Ekran kartı sorunu olanda kimden aldığı belli değil ve 14 günlük cayma hakkı bitmiş, benim dediğim 14 günlük iade... Klavye konusuna gelince iade etseydi. Aynı klavye konusunda bir arkadaş sorunsuz iade etmiş. Traş makinesini bile kullandığım halde bozuk çıktı normalde iadesi yok 14 gün içinde sorunsuz iade ettim :D. Şimdiye kadar satıcısı hepsiburada olan hiç bir üründe (14 gün) iade konusunda sorun yaşamadım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241025_131055_com.gspace.android.jpg
    Screenshot_20241025_131055_com.gspace.android.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 24
Üsteki yorumları mı oku demek istediğimi anlarsın. Adama zaten kendi deposundan al dedim ve bahsettiğim iade ilk 14 günlük. Senin attığın konudaki (27 inç mönitor) adam farklı satıcıdan almış. Ekran kartı sorunu olanda kimden aldığı belli değil ve 14 günlük cayma hakkı bitmiş, benim dediğim 14 günlük iade... Klavye konusuna gelince iade etseydi. Aynı klavye konusunda bir arkadaş sorunsuz iade etmiş. Traş makinesini bile kullandığım halde bozuk çıktı normalde iadesi yok 14 gün içinde sorunsuz iade ettim :D. Şimdiye kadar satıcısı hepsiburada olan hiç bir üründe (14 gün) iade konusunda sorun yaşamadım.
Buna ne diyeceksin. 😆
Desktop Screenshot 2024.10.25 - 13.38.28.20.png
Desktop Screenshot 2024.10.25 - 13.39.16.30.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı