PSU'da 2 PCI-E kablosundan biri boşta kalırsa problem çıkar mı?

gabriel34

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. MSI GTX 1070 Armor ekran kartının tek 8 pinlik güç girişi var. Benim powerda 2 adet 8 pinlik güç girişi var ve biri boşta kalıyor. Bir 8 pinliği taksam 1 boşta kalsa çalışır mı yada bir sıkıntı çıkarır mı? Yardımlarınızı bekliyorum, herkese iyi sosyaller.

Tek 8 pin girişi olduğuna göre doğal olarak diğeri boşta kalacak. Her ikisi de dolu olacak diye bir kural yok, kart üzerindeki pinlerin dolması yeterli.

Tek 8 pin girişi olduğuna göre doğal olarak diğeri boşta kalacak. Her ikisi de dolu olacak diye bir kural yok, kart üzerindeki pinlerin dolması yeterli.
Peki ben geçici olarak bu kartı vga monitörle kullanacağım.Ama HDMI to VGA aktif dönüştürücü ile kullansam yoksa DVI to VGA olarak kullansam hangisinde daha iyi olur? Bazıları HDMI da dalgalanma olduğunu söylüyor.Birde bana Aktif dönüştücü önerirmisn?

Diğeri boşta kalabilir sorun olmaz. Bilinen bir marka alıp dönüştürebilirsin sorun olmaz ben öyle kullanıyordum. Gtx 970, 980 ile denedim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı