PSU'da 6 pin connector yoksa ne yapılmalı?

The10thDoctor

Hectopat
Yer
TARDIS
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004
Intel Core I5-12500H
Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM
RTX 3050Ti
Samsung 512 GB M.2 SSD
Meslek
Time Lord
Merhaba.
Kısa süre önce 450 gibi ucuz bir fiyata GTX 650 istedim aciliyetten. Lâkin GPU 6 pin güç girişi istiyor. Ben de kasanın içini önceden açıp bakmadığımdan sanırım PSU'da 6 pin girişi olmadığını yeni fark ettim. Evet biraz benim bilmezliğim. Yeni PSU alacak kadar durumum iyi değil şu sıralar. Demem o ki bu connector girişi yoksa neler yapabilirim? İade etmek istemiyorum çünkü çok ucuza bulmuştum ve aynı fiyata daha iyisini bulabileceğimi düşünmüyorum. Kasanın ve PSU'nun görüntüsünü aşağıya bıraktım. Yorumlarınızı bekliyorum.

1704828775993.png

1704828792719.png

1704828807454.png

1704828816025.png

1704828844815.png

Dönüştürücü alabilirsiniz hocam. Arada sırada bağlantı kopması problemleri olur ancak durumunuz el vermediği için şimdi yapabileceğiniz en iyi şey olur.

Öncelikle mesajın için çok teşekkür ederim. Geçen konumda da yardımcı olmuştun. Akabinde attığın linkteki ürüne gelince üründeki beyaz 2 başlığı PSU'da işaretlediğim yerlere takınca çalışabilir duruma gelecek anladığım kadarıyla değil mi?
Eki Görüntüle 2079808
Aynen hocam o beyaz girişler molex oluyor Molexlerden birine takıp çalıştırabilirsiniz.

Dönüştürücü alabilirsiniz hocam. Arada sırada bağlantı kopması problemleri olur ancak durumunuz el vermediği için şimdi yapabileceğiniz en iyi şey olur.
Bağlantı kopmasından kastınız sistem çalışırken bir anda görüntünün bir anda gitmesi gibi mi? Ayrıca güvenlik, sıcaklık anlamında sorun çıkartmayacaksa okeyim yine de.

Aynen hocam o beyaz girişler molex oluyor Molexlerden birine takıp çalıştırabilirsiniz.
O zaman sorun çıkartmayacağını düşünerekten yüksek ihtimal sipariş veririm.

Bağlantı kopmasından kastınız sistem çalışırken bir anda görüntünün bir anda gitmesi gibi mi? Ayrıca güvenlik, sıcaklık anlamında sorun çıkartmayacaksa okeyim yine de.

O zaman sorun çıkartmayacağını düşünerekten yüksek ihtimal sipariş veririm.
Bağlantı kopması gibi saçma birşey yaşamazsınız merak etmeyin.

Alacağınız dönüştürücüye bağlı aslında. Diğer konularda görmüştüm bazı kişiler kopma yaşayabiliyor. Abartı bir dönüştürücü almanıza gerek yok aşırı ucuz bir tane almazsanız yeterli olur.

Anladım hocam çok teşekkür ederim. 😃
Çalışıyor mu diye durum güncellemesi yaparım sonradan. İyi geceler dilerim.

Hocam teknobiyotik'te Dark'ın şu modelini buldum. Dark daha bilindik bir marka. Demem o ki şu da olur değil mi?

Son düzenleme:
Anladım hocam çok teşekkür ederim. 😃
Çalışıyor mu diye durum güncellemesi yaparım sonradan. İyi geceler dilerim.

Hocam teknobiyotik'te Dark'ın şu modelini buldum. Dark daha bilindik bir marka. Demem o ki şu da olur değil mi?
Boşta molex kablonuz varsa kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı