J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 6 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar ekran kartımda 8 pin girişi yok ve yeni bir ekran kartı aldığımda onda 8 pin olursa ne yapmalıyım?
Arkadaşlar ekran kartımda 8 pin girişi yok ve yeni bir ekran kartı aldığımda onda 8 pin olursa ne yapmalıyım?
Çözüm haliilakts 7 Mayıs 2020 8 pin girişi yoksa demek ki ekran kartında mevcut çekilen güç yetiyor ekstra bir güç girişi ihtiyacı duymuyor.
8 pin girişi yoksa demek ki ekran kartında mevcut çekilen güç yetiyor ekstra bir güç girişi ihtiyacı duymuyor.
haliilakts Centipat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 21 Çözümler 1 7 Mayıs 2020 #11 8 pin girişi yoksa demek ki ekran kartında mevcut çekilen güç yetiyor ekstra bir güç girişi ihtiyacı duymuyor. Artı 0 Eksi Çözüm
8 pin girişi yoksa demek ki ekran kartında mevcut çekilen güç yetiyor ekstra bir güç girişi ihtiyacı duymuyor.
KS KS J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 7 Mayıs 2020 #12 haliilakts dedi: 8 Pin girişi yoksa demek ki ekran kartında mevcut çekilen güç yetiyor ekstra bir güç girişi ihtiyacı duymuyor. Genişletmek için tıkla... HMM teşekkürler GTX 1660 Super geçince onca 8 pinlik giriş var PSU'da değiştiriceğim o zaman en iyi cevap olarak sizi belirliyorum iyi sosyaller herkese kilitlenebilir. Artı 0 Eksi
haliilakts dedi: 8 Pin girişi yoksa demek ki ekran kartında mevcut çekilen güç yetiyor ekstra bir güç girişi ihtiyacı duymuyor. Genişletmek için tıkla... HMM teşekkürler GTX 1660 Super geçince onca 8 pinlik giriş var PSU'da değiştiriceğim o zaman en iyi cevap olarak sizi belirliyorum iyi sosyaller herkese kilitlenebilir.
SanayZockt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.839 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2020 #13 Demek yine bir tahmin konusu. Nerden bilelim senin güç kaynağın kaç W? Molex ile arttırsan bile güç kaynağın yetmeyebilir ve sistem oyunlarda kapanır. Artı 0 Eksi
Demek yine bir tahmin konusu. Nerden bilelim senin güç kaynağın kaç W? Molex ile arttırsan bile güç kaynağın yetmeyebilir ve sistem oyunlarda kapanır.
Mustafa Kılıçer Hectopat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 57 7 Mayıs 2020 #14 220376 dedi: Hangi PSU aldınız marka olarak merak ettim. Genişletmek için tıkla... RM1000X aldım, şimdilik sessiz ve sorunsuz. Artı 0 Eksi
220376 dedi: Hangi PSU aldınız marka olarak merak ettim. Genişletmek için tıkla... RM1000X aldım, şimdilik sessiz ve sorunsuz.