3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 27 Temmuz 2022 #11 LegendaryDevilHunter dedi: Olur. Sizin dediğiniz şey yanık kokusu değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır yanık kokusu değil. Rhomeuz dedi: Hocam sorun yoksa koklamayı bırak. Genişletmek için tıkla... Koklamakfan fare oldum yanık kokusu ağır bir koku olur hafif bir koku olmaz galiba.
LegendaryDevilHunter dedi: Olur. Sizin dediğiniz şey yanık kokusu değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır yanık kokusu değil. Rhomeuz dedi: Hocam sorun yoksa koklamayı bırak. Genişletmek için tıkla... Koklamakfan fare oldum yanık kokusu ağır bir koku olur hafif bir koku olmaz galiba.
Rhombeuz Decapat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #12 dinos dedi: PSU'da normal bir koku olmaz mı her alet gibi. Genişletmek için tıkla... dibine kadar girip kokladığında hafif bir koku oluyor.
dinos dedi: PSU'da normal bir koku olmaz mı her alet gibi. Genişletmek için tıkla... dibine kadar girip kokladığında hafif bir koku oluyor.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 27 Temmuz 2022 #13 Konuya güç kaynağı yanmış birisi gelse daha net olacak.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2022 #14 dinos dedi: Hayır yanık kokusu değil. Koklamakfan fare oldum yanık kokusu ağır bir koku olur hafif bir koku olmaz galiba. Genişletmek için tıkla... O zaman pek bir sorun olacağını sanmıyorum.
dinos dedi: Hayır yanık kokusu değil. Koklamakfan fare oldum yanık kokusu ağır bir koku olur hafif bir koku olmaz galiba. Genişletmek için tıkla... O zaman pek bir sorun olacağını sanmıyorum.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 27 Temmuz 2022 #15 Rhomeuz dedi: Dibine kadar girip kokladığında hafif bir koku oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet dibine kadar girip kokladığımda oluyor. LegendaryDevilHunter dedi: O zaman pek bir sorun olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yanık kokusu ağır bir koku olmaz mı hani sadecd PSU'nun dibine girip koklayınca olmaz herhalde direk odayı sarar koku değil mi?
Rhomeuz dedi: Dibine kadar girip kokladığında hafif bir koku oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet dibine kadar girip kokladığımda oluyor. LegendaryDevilHunter dedi: O zaman pek bir sorun olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yanık kokusu ağır bir koku olmaz mı hani sadecd PSU'nun dibine girip koklayınca olmaz herhalde direk odayı sarar koku değil mi?
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2022 #16 dinos dedi: Yanık kokusu ağır bir koku olmaz mı hani sadecd PSU'nun dibine girip koklayınca olmaz herhalde direk odayı sarar koku değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet öyle. O zaman sizin PSU'da sorun yok.
dinos dedi: Yanık kokusu ağır bir koku olmaz mı hani sadecd PSU'nun dibine girip koklayınca olmaz herhalde direk odayı sarar koku değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet öyle. O zaman sizin PSU'da sorun yok.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 27 Temmuz 2022 #17 LegendaryDevilHunter dedi: Evet öyle. O zaman sizin PSU'da sorun yok. Genişletmek için tıkla... Biraz takıntılı bir kişiliğede sahibim sorunu tespit etmekde güç oluyor. @Alejandro Sosa hocam sizde ama bir bakarsanız sevinirim. LegendaryDevilHunter dedi: Evet öyle. O zaman sizin PSU'da sorun yok. Genişletmek için tıkla... Sizin psudada dibine girdiğinizde bir koku var mı?
LegendaryDevilHunter dedi: Evet öyle. O zaman sizin PSU'da sorun yok. Genişletmek için tıkla... Biraz takıntılı bir kişiliğede sahibim sorunu tespit etmekde güç oluyor. @Alejandro Sosa hocam sizde ama bir bakarsanız sevinirim. LegendaryDevilHunter dedi: Evet öyle. O zaman sizin PSU'da sorun yok. Genişletmek için tıkla... Sizin psudada dibine girdiğinizde bir koku var mı?
Mr_Emir Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 600 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #18 Kafana takma her psu bileşenlerinden gelen kokudur yanma kokusu değilse kafana takmana gerek yok hocam.
Kafana takma her psu bileşenlerinden gelen kokudur yanma kokusu değilse kafana takmana gerek yok hocam.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 27 Temmuz 2022 #19 EmirYTB0 dedi: Kafana takma her PSU bileşenlerinden gelen kokudur yanma kokusu değilse kafana takmana gerek yok hocam. Genişletmek için tıkla... Koku var ama yanık olsa direk hisseder miyim? Takıntıda var bir de bende belki de psikolojik oda ayrı bir durum.
EmirYTB0 dedi: Kafana takma her PSU bileşenlerinden gelen kokudur yanma kokusu değilse kafana takmana gerek yok hocam. Genişletmek için tıkla... Koku var ama yanık olsa direk hisseder miyim? Takıntıda var bir de bende belki de psikolojik oda ayrı bir durum.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 27 Temmuz 2022 #20 Yanmış olsa şuan PC çalışıyor olmazdı. Her PSU’da koku bulunur.