PSU'da GTX 1050 Ti İçin 4 Pin Girişinin Olmamasi

Benim eski ekran kartım da dediğin gibi ek güç kablosu istiyodu ve benim PSU m da yoktu. 4 pin molex connector gibi bi adı vardı aldim. Burdaki bir internet kafede ama genellikle çin malı olduğu için 2-3 ayda dönüştürücü yanıyor. Ekran kartının yanında orijinali çıkıyor bazen ama sende çıkmadı sanırım. Dediğim gibi alırsan 2 3 ay sonra yanar. Benim ekran kartına zarar vermemişti. Orjinalini bulabilirsen sorunsuz kullanırsın. Bu arada güç kaynağinin modeli ne

4 pin guc girisi yok.
O 6 pin olmasın?

Çeviriciler de şunlar oluyor:
Araştırdığım kadarıyla Delock kaliteli bir Alman markası.
Saglikli olur mu?
@Murat5038 Hocamız bu konuda size daha iyi yardımcı olur.

Ancak PSU'yu değiştirmenin en sağlıklı yol olacağını düşünüyorum.

@Murat5038 ben zamanında hazır bir HP sisteme GTX 1050 takmıştım. (Eskiden çok bilinçsiz oluşum ve Vatan Bilgisayar'dan ekran kartı alıp onlara güvenmem sebebiyle.) Şansıma hiçbir sıkıntı çıkmamıştı.

Güç kaynağım da buydu: Liteon PS-5301-08HF (300W)

P_20171003_180929_vHDR_Auto.jpg

Acaba kumar mı oynamışım? (Galiba öyle olmuş.)

Çevirici ile olacak iş değil zaten mecburi PSU değiştirmen lazım kalitesiz PSU kullanıyorsun ve yetersiz.
Nasil yetersiz? Bunun icin konu acmistim ve elimdeki iki tane PSU'yu atmistim. FSP olana yeterli dediler.
Hatta ikincisi altta arkadasin atti PSU'nun bir benzeriydi yani 12V kanalindan 19A veriyordu (Huntkey marka) ama FSP olani kullan dediler.
Hatta @Asım Demir ve @Jira soylemisti. Kafam karisti simdi [emoji20] [emoji30]

Son düzenleme:
Acaba kumar mı oynamışım?
Evet öyle olmuş.
Hatta ikincisi altta arkadasin atti PSU'nun bir benzeriydi yani 12V kanalindan 19A veriyordu (Huntkey marka) ama FSP olani kullan dediler.
İki marka arasında doğru demişler kullanın diye ancak değer olarak yeterli olsa da kalitesi ve sınırda olduğundan üstüne adaptörle güç çekmeye çalışmak kartına da zarar vereceğinden yeni PSU almalısın. En az 400+ 80+ bilindik bir marka alman gerekli.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı