PSU'da plastik kokusu var

Hayır, doğrudan yanmış diyemeyiz. Eğer malzemesi kötüyse, yüksek sıcaklıklara da çıkıyorsa koku ondan geliyordur.
Model nedir?
 
Ben burnumu PSU'nun dibine getirince geliyor bu koku PC kapalı iken normal mi?
PC kapali iken herhangi bir zamanda kokladiginizda plastik kokusu geliyorsa isinmadan kaynakli oldugunu soylemek zor olur. Belki plastigiyle alakali olabilir. Tabii koku detayi diyoruz fakat, kokunun plastik kaynakli mi yoksa yanik kaynakli mi kisaca nasil bir formda oldugunu iyi tespit etmeniz lazim. Yanik baska bir sey cunku ki plastik yanigi olsa daha da farklilasabilir durum. Bir de kokuyu ne kadar suredir aldiginiz da onemli tabii.
 
PC kapali iken herhangi bir zamanda kokladiginizda plastik kokusu geliyorsa isinmadan kaynakli oldugunu soylemek zor olur. Belki plastigiyle alakali olabilir. Tabii koku detayi diyoruz fakat, kokunun plastik kaynakli mi yoksa yanik kaynakli mi kisaca nasıl bir formda oldugunu iyi tespit etmeniz lazim. Yanik baska bir şey cunku ki plastik yanigi olsa daha da farklilasabilir durum. Bir de kokuyu ne kadar suredir aldiginiz da onemli tabii.

Plâstik kokuyor sıcak plastik kokusu olur ya öyle ama koku çok değil yani kasanın arkasını koklayınca gelmiyor hissetmiyorum burnumu PSU'ya yaklaştırınca hissediyorum.
 

Geri
Yukarı