Bilal Buhra
Kilopat
Daha fazla
@ramazandeveli @ramazandeveli
10 Saniye fanlar dönüp duruyor. Sonra bir daha. RAM Konusunda dediklerinizi denedim sonuç olumsuz. PSU’yu daha dün spariş ettim bugün elime geçti(Modelini aşağıda yazdım).
Deneyeceğim. Teşekkürler.
PSU'nuza güveniyorsanız. 1/2 saniye ara ile makina kendini açıp kapatıyorsa bu büyük olasılıkla RAM arızası gibi duruyor. RAM tek parça ve değişik slotlarda deneyiniz. Eğer ki yine aynı şeyleri yapacaksa bu sefer güvendiğiniz, PSU'ya yoğunlaşmanız gerekecek. Denemelerinizi yapınız. Etiketleyin yardımcı olmaya çalışayım.
10 Saniye fanlar dönüp duruyor. Sonra bir daha. RAM Konusunda dediklerinizi denedim sonuç olumsuz. PSU’yu daha dün spariş ettim bugün elime geçti(Modelini aşağıda yazdım).
Deneyeceğim. Teşekkürler.
İşlemci beslemeyi çıkarınca işlemci fanı gene dönüyor fakat daha az dönüyor ve duruyor. Sonra gene aynı döngü.İşlemci kolay kolay bozulabilen bileşen değildir. Ekran kartını çıkardığımda'da, sorun devam ediyor demişsiniz.
Size önerim imkanınız var ise PSU, RAM yada RAM'lerinizi başka bir sistemde denemeniz. Eğer bu bileşenler, başka sistemde çalışır ise sisteminizdeki anakart sorunlu bileşendir.
Son düzenleme: