Çözüldü PSU'dan gelen 300W kablo RTX 4080 Super'e güç vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

luffynw

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Yine ben. Yaklaşık 6 saattir ekran kartı ile uğraşıyorum. PSU'dan gelen 300W kablo ile ekran kartına güç verdim ve anakartta VGA ışığı yanıyor. RAM'leri çıkarıp takmak işe yarar diye düşündüm yine işe yaramadı. Ekran kartından çıkan kabloyu takmaya çalıştım, PSU'da sadece bir tane 6+2 pin girişi mevcuttu. Sanırım 300W kablo karta güç veremiyor. Ne yapmam gerekiyor. Yeni bir PSU mu almalıyım?

Çözüm
Merhaba ekleme yapmak istiyorum. Tadilat işlerim olduğu için biraz geç çözebildim. Ekran kartında bir sorun yok. 850W PSU aldım ve sorun düzeldi. Sorun PSU'dan ekran kartına gelen 300W kablo kaynaklıydı. Şu an PSU'dan doğrudan gelen 450W kablo ile sorun çözüldü.
2 tane 6+2 kablo var zaten, neyi bosa ugrasiyor tam olarak?

Dönüştürücüde 3 tane var, biri boşta kalıyor yorma beni.

Konuya bakabilirsin.

2 tane 6+2 kablo var zaten, neyi bosa ugrasiyor tam olarak?

Sırf sizi kırmamak için denedim aynı sorun

Şimdi 4060'dan güç alabiliyorum DDU yapıp dediklerini yapacağım

Donusturucude bosta kalan giris oldu mu?

psuda 2 tane pcie kablo var ve her kabloda 2 adet 6+2 pin baglanti yok mu?

Donusturucude bosta kalan giris oldu mu?

PSU'da 2 tane PCI-e kablo var ve her kabloda 2 adet 6+2 pin baglanti yok mu?

Şimdi gelen bir tane kablo var ve üzerinde sadece 6+2 2 adet var farklı kablodan gelmiyor bu kablo tek kablodan geliyor başka mevcut kablo yok bu yüzden olmuyor dediğiniz.

Şimdi gelen bir tane kablo var ve üzerinde sadece 6+2 2 adet var farklı kablodan gelmiyor bu kablo tek kablodan geliyor başka mevcut kablo yok bu yüzden olmuyor dediğiniz.
Benim psuda 4 tane pcie kablosu ve her kabloda 2 tane 6+2 baglanti var. 8 baglanti yani toplamda su resimdeki gibi. 2 kablo var deyince bendeki gibidir ve 4 adet 6+2 baglanti vardir diye dusunmustum.

Benim PSU'da 4 tane PCI-e kablosu ve her kabloda 2 tane 6+2 baglanti var. 8 baglanti yani toplamda su resimdeki gibi. 2 kablo var deyince bendeki gibidir ve 4 adet 6+2 baglanti vardir diye dusunmustum.

Eki Görüntüle 2320341

Hayır maalesef yok

Denedim sonuç hala aynı anakartta VGA ışığı yanmaya devam ediyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…