Çözüldü PSU'dan gelen 300W kablo RTX 4080 Super'e güç vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

luffynw

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Yine ben. Yaklaşık 6 saattir ekran kartı ile uğraşıyorum. PSU'dan gelen 300W kablo ile ekran kartına güç verdim ve anakartta VGA ışığı yanıyor. RAM'leri çıkarıp takmak işe yarar diye düşündüm yine işe yaramadı. Ekran kartından çıkan kabloyu takmaya çalıştım, PSU'da sadece bir tane 6+2 pin girişi mevcuttu. Sanırım 300W kablo karta güç veremiyor. Ne yapmam gerekiyor. Yeni bir PSU mu almalıyım?

Çözüm
Merhaba ekleme yapmak istiyorum. Tadilat işlerim olduğu için biraz geç çözebildim. Ekran kartında bir sorun yok. 850W PSU aldım ve sorun düzeldi. Sorun PSU'dan ekran kartına gelen 300W kablo kaynaklıydı. Şu an PSU'dan doğrudan gelen 450W kablo ile sorun çözüldü.
Merhaba. Yine ben. Yaklaşık 6 saattir ekran kartı ile uğraşıyorum. PSU'dan gelen 300W kablo ile ekran kartına güç verdim ve anakartta VGA ışığı yanıyor. RAM'leri çıkarıp takmak işe yarar diye düşündüm yine işe yaramadı. Ekran kartından çıkan kabloyu takmaya çalıştım, PSU'da sadece bir tane 6+2 pin girişi mevcuttu. Sanırım 300W kablo karta güç veremiyor. Ne yapmam gerekiyor. Yeni bir PSU mu almalıyım?
PSU modeliniz nedir ?

Siz kafayı bu gen 5 kabloya taktınız, niye güç veremesin?

Görüntü kablosu ekran kartına takılı mı?
Monitör açık mı?

Siz kafayı bu gen 5 kabloya taktınız, niye güç veremesin?

Görüntü kablosu ekran kartına takılı mı?
Monitör açık mı?

Ben kafayı bir şeye takmadım taktım kurdum her şey açık. HDMI kablosuna da taktım. DisplayPort'a da taktım görüntü gelmiyor ve anakartta VGA ışığı yanıyor. Ekran kartını çıkarıp taktım kabloyu da tekrar çıkarıp taktım değişen bir şey yok. Bende çok masraf yapma tarafları değilim lakin görüntü gelmiyor. Sormaktan başka yapacak da bir şeyim yok.

Kartla beraber gelen donusturucu ile deneyip sorunun cozulup cozulmedigine bakabilirsin.
Psu da ona takacağım pin yok sadece 6+2 bir tane mevcut

Siz bu sistemi yeni mi topladınız?
Ekran kartı mı aldınız?
Durumu anlatır mısınız?
Ocak ayında almıştım. 4060 ti ekran kartı vardı. Bugün ise ekran kartımı yükselttim.

Anakart tuf gaming b760m plus d4
32 gb 3600 MHz ram
14700 kf var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı