PSU'dan Gelen Tuhaf Ses

Jueph

Hectopat
PSU'dan şu videoda ki gibi ses geliyor;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Bu coil whine mıdır?

Pcu'dan şu videoda ki gibi ses geliyor;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Bu coilwhine mıdır?

Fanıyla alakalı olabilir :(

Hayır değil, Coil Whine nedir? - Technopat Sosyal
PSU'dan geldiğine emin misin? Gerekirse dışarı çıkar tek başına dışarda çalıştır sesi öyle dinle.
PSU dışardayken oyun oynayarak yük bindirin ve sistem boşta olarak ayrı ayrı video çekin. Garantisi mevcutsa da hiç uğraşmadan değişim/iade veya tamir isteyin.

Sela, ezan, korona mücadelesi anonsu bitince dinleyeceğim inşallah :)
Video benim değil örnek için koydum hiç dikkat etmedim ezan sesine :D
Hayır değil, Coil Whine nedir? - Technopat Sosyal
PSU'dan geldiğine emin misin? Gerekirse dışarı çıkar tek başına dışarda çalıştır sesi öyle dinle.
PSU dışardayken oyun oynayarak yük bindirin ve sistem boşta olarak ayrı ayrı video çekin. Garantisi mevcutsa da hiç uğraşmadan değişim/iade veya tamir isteyin.
İlk başta anakarttan geliyor zannediyordum ama şuan PSU'dan geldiğine eminim PSU'da görünüşte bir şey yok. İyice emin olmak dediğinizi deneyceğim.
Bir kaç gün önce PSU çalışırken çok gürültü yapıyordu. PC'yi kapatıp fanı döndürdüğümde ses kesilmişti. Acaba onla mı alakalı?
PSU değerleri ve sistem belirtirseniz daha iyi olacak.

AMD FX-8300.
HyperX 8 GB DDR3
Gigabyte GT 420.
ASUS M5A78L-M LX3.
Western digital Blue 1TB
Power Boost VK-1630 500W mid Tower kasa

PSU değerlerine nasıl bakacağım?

Son düzenleme:
Video benim değil örnek için koydum hiç dikkat etmedim ezan sesine :D

İlk başta anakarttan geliyor zannediyordum ama şuan PSU'dan geldiğine eminim PSU'da görünüşte bir şey yok. İyice emin olmak dediğinizi deneyceğim.
Bir kaç gün önce PSU çalışırken çok gürültü yapıyordu. PC'yi kapatıp fanı döndürdüğümde ses kesilmişti. Acaba onla mı alakalı?

AMD FX-8300.
HyperX 8 GB DDR3
Gigabyte GT 420.
ASUS M5A78L-M LX3.
Western digital Blue 1TB
Power Boost VK-1630 500W mid Tower kasa

PSU değerlerine nasıl bakacağım?
Kendi elinizle döndürdüğünüzde eğer fanın çalışma yönünün tersine çevirdiyseniz olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı