Sneero
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba,
Aşağıda görmüş olduğunuz PSU'yu satın aldım. PSU'da HDD, optik sürücü için vs kablo yokmuş, ek kablo takmam gerektiği söylendi. 6 pinlik IDE soketi ve 6 pinlik PCI-e soketi var gördüğünüz gibi. Bir kere SATA dönüştürücü diye baktığımda Molex 4 pin olarak görüyorum IDE soketine nasıl kablo bağlayacağım? Ben satıcıya HDD'yi nasıl bağlarım diye sorduğumda.
Şundan mı almam lazım acaba? Ama astarı yüzünden pahalıya geliyor hiç içime sinmedi bir de PCI-e bağlantısı bir sıkıntı oluşturur mu HDD, optik sürücü ve sistem için?
6 Pin To Sata Corsair Modüler Power Güç Kablosu Fiyatları ve Özellikleri
Aşağıda görmüş olduğunuz PSU'yu satın aldım. PSU'da HDD, optik sürücü için vs kablo yokmuş, ek kablo takmam gerektiği söylendi. 6 pinlik IDE soketi ve 6 pinlik PCI-e soketi var gördüğünüz gibi. Bir kere SATA dönüştürücü diye baktığımda Molex 4 pin olarak görüyorum IDE soketine nasıl kablo bağlayacağım? Ben satıcıya HDD'yi nasıl bağlarım diye sorduğumda.
gibi bir cevap aldım. Fakat 6 pin to SATA diye yazdığımda da ekran kartı diye satılanları görüyorum. Bir de yapay zekaya sorduğumda PCI-e soketinden HDD'ye bağlantı yapma sorun olur gibi bir şey söyledi. Tüm bu bilgiler doğrultusunda hangi bilgi doğru ve ek kablo ne tercih etmem lazım yardımcı olur musunuz?Ek kablo için Molex kablosu alırsanız bir de Molex to SATA kablosu gerekecektir. 6 pin to SATA yazarak direkt SATA güç kablosu olarak çıkış alabileceğiniz kablolara erişebilirsiniz.
Şundan mı almam lazım acaba? Ama astarı yüzünden pahalıya geliyor hiç içime sinmedi bir de PCI-e bağlantısı bir sıkıntı oluşturur mu HDD, optik sürücü ve sistem için?
6 Pin To Sata Corsair Modüler Power Güç Kablosu Fiyatları ve Özellikleri