ROG STRIX G16 oyunlarda kasıyor

zzzxy

Decapat
Daha fazla  
3 ay öncesine kadar ROG STRIX G16 almıştım normalde herhangi bir kasma donma yoktu ama son zamanlarda laptopta genel bir kasma var. Oyunlarda, Edge'de NVIDIA ve Intel'in kendi drivelarına da baktım onlarda güncel ona rağmen değişmedi hiçbir şey virüs de yok Kaspersky'den baktım sıfırlayıp ya da format mı atayım anlamadım.aynı zamanda sesde de bozulma oluyor

25h2'yi yüklememişim eğer yüklendiğinde sorun hala devam ederse 22H2'ya da 23H2'yi yükleyeceğim.
Vallahi özellikle 22h2 dedim çünkü en iyisi o geçenlerde 25h2 kurdum rezalet olmuş çok fazla cpu ve ram kullanıyor

25h2'yi yüklememişim eğer yüklendiğinde sorun hala devam ederse 22H2'ya da 23H2'yi yükleyeceğim.
Direk 22H2 ve ya 23H2 kurmanızı öneririm

Vallahi özellikle 22H2 dedim çünkü en iyisi o geçenlerde 25H2 kurdum rezalet olmuş çok fazla CPU ve RAM kullanıyor.

Direk 22H2 veya 23H2 kurmanızı öneririm.

Bir gene de bakayım eğer dediğin.
İz gibi bende de olursa geçerim.

Vallahi özellikle 22H2 dedim çünkü en iyisi o geçenlerde 25H2 kurdum rezalet olmuş çok fazla CPU ve RAM kullanıyor.

Direk 22H2 veya 23H2 kurmanızı öneririm.

Hocam geçmeye karar verdim laptop FreeDOS'ken aldığımdan dolayı Windows 11 yüklemeyi biliyorum ama sürümü nasıl seçeceğim acaba.

Son düzenleme:

Hocam geçmeye karar verdim laptop FreeDOS'ken aldığımdan dolayı Windows 11 yüklemeyi biliyorum ama sürümü nasıl seçeceğim acaba.

Burdan güvenli şekilde indirebilirsiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı