C captainege Decapat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 60 7 Nisan 2019 #1 Merhaba arkadaşlar ben PC topladım fakat PSU'yu ters takmışım. Sorum şu, PSU ters takılı kullansam bir sorun olur mu? yoksa söküp tekrar mı takmam gerekiyor? İyi günler. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2019
Merhaba arkadaşlar ben PC topladım fakat PSU'yu ters takmışım. Sorum şu, PSU ters takılı kullansam bir sorun olur mu? yoksa söküp tekrar mı takmam gerekiyor? İyi günler.
YıldırayDgn Kilopat Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 677 Çözümler 7 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2019 #2 Söküp tekrar takın hocam o şekilde kasanın içerisindeki sıcak havayı alıp tahliye eder ama PSU ömrü çok daha kolay azalır. Artı 0 Eksi
Söküp tekrar takın hocam o şekilde kasanın içerisindeki sıcak havayı alıp tahliye eder ama PSU ömrü çok daha kolay azalır.
KS KS C captainege Decapat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 60 7 Nisan 2019 #3 YıldırayDgn dedi: Söküp tekrar takın hocam o şekilde kasanın içerisindeki sıcak havayı alıp tahliye eder ama PSU ömrü çok daha kolay azalır. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim şekil bu Artı 0 Eksi
YıldırayDgn dedi: Söküp tekrar takın hocam o şekilde kasanın içerisindeki sıcak havayı alıp tahliye eder ama PSU ömrü çok daha kolay azalır. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim şekil bu
YıldırayDgn Kilopat Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 677 Çözümler 7 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2019 #4 Fan hangi tarafa bakıyor hocam önemli olan o burası tahliye bölümü. Artı 0 Eksi
KS KS C captainege Decapat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 60 7 Nisan 2019 #5 YıldırayDgn dedi: Fan hangi tarafa bakıyor hocam önemli olan o burası tahliye bölümü. Genişletmek için tıkla... Dostum fan aşağıya bakıyor Artı 0 Eksi
YıldırayDgn dedi: Fan hangi tarafa bakıyor hocam önemli olan o burası tahliye bölümü. Genişletmek için tıkla... Dostum fan aşağıya bakıyor
ksn Hectopat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 747 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2019 #6 captainege dedi: Dostum fan aşağıya bakıyor Genişletmek için tıkla... Kasa altinda PSU fanin baktigi yerde izgara varsa sorun olmaz. Eger izgara yok ise kesinlikle fan yukari bakmasi sart. Artı 0 Eksi
captainege dedi: Dostum fan aşağıya bakıyor Genişletmek için tıkla... Kasa altinda PSU fanin baktigi yerde izgara varsa sorun olmaz. Eger izgara yok ise kesinlikle fan yukari bakmasi sart.
KS KS C captainege Decapat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 60 7 Nisan 2019 #7 ksn dedi: Kasa altinda PSU fanin baktigi yerde izgara varsa sorun olmaz. Eger izgara yok ise kesinlikle fan yukari bakmasi sart. Genişletmek için tıkla... Izgara derken toz koruma şeyi mi eğer o ise o var Artı 0 Eksi
ksn dedi: Kasa altinda PSU fanin baktigi yerde izgara varsa sorun olmaz. Eger izgara yok ise kesinlikle fan yukari bakmasi sart. Genişletmek için tıkla... Izgara derken toz koruma şeyi mi eğer o ise o var
YıldırayDgn Kilopat Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 677 Çözümler 7 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2019 #8 captainege dedi: Dostum fan aşağıya bakıyor Genişletmek için tıkla... O zaman doğrusu bu şekilde değiştirmeyin hocam. Artı 0 Eksi
captainege dedi: Dostum fan aşağıya bakıyor Genişletmek için tıkla... O zaman doğrusu bu şekilde değiştirmeyin hocam.
KS KS C captainege Decapat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 60 7 Nisan 2019 #9 YıldırayDgn dedi: O zaman doğrusu bu şekilde değiştirmeyin hocam. Genişletmek için tıkla... Yazılar ters durunca içime bir şüpe düştü de teşekkür ederim iyi geceler Artı 0 Eksi
YıldırayDgn dedi: O zaman doğrusu bu şekilde değiştirmeyin hocam. Genişletmek için tıkla... Yazılar ters durunca içime bir şüpe düştü de teşekkür ederim iyi geceler
ksn Hectopat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 747 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2019 #10 captainege dedi: Izgara derken toz koruma şeyi mi eğer o ise o var Genişletmek için tıkla... Izgara varsa sorun degil. Ben bile suan senin gibi kullaniyorum. Hic bir sorun olmaz korkma Artı 0 Eksi
captainege dedi: Izgara derken toz koruma şeyi mi eğer o ise o var Genişletmek için tıkla... Izgara varsa sorun degil. Ben bile suan senin gibi kullaniyorum. Hic bir sorun olmaz korkma