C captainege Decapat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 60 7 Nisan 2019 #1 Merhaba arkadaşlar ben PC topladım fakat PSU'yu ters takmışım. Sorum şu, PSU ters takılı kullansam bir sorun olur mu? yoksa söküp tekrar mı takmam gerekiyor? İyi günler. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2019
Merhaba arkadaşlar ben PC topladım fakat PSU'yu ters takmışım. Sorum şu, PSU ters takılı kullansam bir sorun olur mu? yoksa söküp tekrar mı takmam gerekiyor? İyi günler.
Q Qarin Decapat Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 3 7 Nisan 2019 #11 Eskiden powerlar üste takıldığı için ve sizin powerınızda eskiyse biraz ondan yazıları öyledir. Şuan konumu güzel alttan temiz hava alması iyidir Artı 0 Eksi
Eskiden powerlar üste takıldığı için ve sizin powerınızda eskiyse biraz ondan yazıları öyledir. Şuan konumu güzel alttan temiz hava alması iyidir
KS KS C captainege Decapat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 60 8 Nisan 2019 #12 Qarin dedi: Eskiden powerlar üste takıldığı için ve sizin powerınızda eskiyse biraz ondan yazıları öyledir. Şuan konumu güzel alttan temiz hava alması iyidir Genişletmek için tıkla... Kasayı yeni aldım xgmatek glara 7a 600w 80 plus Artı 0 Eksi
Qarin dedi: Eskiden powerlar üste takıldığı için ve sizin powerınızda eskiyse biraz ondan yazıları öyledir. Şuan konumu güzel alttan temiz hava alması iyidir Genişletmek için tıkla... Kasayı yeni aldım xgmatek glara 7a 600w 80 plus