İnceleme PTM7950 Honeywell macun incelemesi

Merhaba, hâlâ kullanıyor musunuz? Değişimi ne kadar sürede yapmak gerek. Pump out yapmayan macun bulmak gerçekten zor.
Ben de araştırdım iyi bir ürün gibi duruyor ancak Tr de satan olmadığı için ulasamadim YD den de almak biraz zor geldi açıkçası alternatiflere yöneldim hocam

Satın alan arkadaşlar kargo kısmını nasıl yaptınız?

Aliexpress üzerinden iki ürün aldım ikisi de 10 günde elime ulaştı. Güvenilir satıcı yok mu ptm7950 için aliexpress üzerinde?

Ebuy7 sitesinden alsaydınız keşke ben de bugün sipariş verdim bakalım.
Aliexpres üzerinden işlemci ve flash bellek satın aldım bunu henüz satın almadım. Demek istediğim bu ürünü orijinal satan iyi bir satıcı yok mudur aliexpress üzerinde?

Ben yanlış anlamışım pardon. Benim bildiğim Aliexpresstekinde bazen performansı vermiyor yani sahte ürün olabiliyor sanırım. Ebuy üzerinden alırsanız daha güvenilir ama illa aliexpress üzerinden alacaksanız araştırma yapmadan sipariş vermeyin.

Fiyat olarak ebuy yüksek geliyor bana özellikle aliexpress firmasında kargo olmaması büyük nimet fakat sahte olduktan sonra da anlamsız tabi. Bilgi için teşekkürler hocam

Selamlar. Bu macundan RTX 3080'ime kullandım ve gayet memnumum. Fakat artan parçayı nasıl saklayacağımı bilemedim. Bulunduğum bölge çok sıcak olduğu için kutusunda dururken bile kenarlardan hafif akıyor. Acaba yazın buzdolabında saklasam sorun olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…