İnceleme PTM7950 Honeywell macun incelemesi

Yukarıda fotoğraf attım ya dostum orada ne yazıyorsa öyle. Çünkü ben pek takip etmedim.

Evet işlemci olarak aynı. Fakat ekran kartı normal stoktan 1-2 derece fazla.
Şu an 3d mark testi yapıp sonuçları açtabilir misiniz acaba. Kendi cihazımla karşılaştırmak için istiyorum.

Ürünün kargo ücreti çok fazla değil mi? Alacağız ama bir türlü elimiz gitmiyor. Kargo seçeneklerinden Pay Latter Shipping seçince ne olur acaba. Sonradan ne kadar çıkar kargo parası.

Bu kısımları nasıl doldurdunuz acaba? Bir de pay later shipping nedir biliyor musunuz? Son olarak uzun süredir bir çare bulamadığım için işlemci yüzeyinin üstünde bu şekilde çizik çizik oldu zira üstüne gelen soğutma bloğu da aynı şekilde fotoğraftaki gibi. İnşallah sıkıntı olmaz.

Dosya Ekleri

• dsadadsadad.png
    51,9 KB · Görüntüleme: 283
  • 20220129_021532.jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 296
Sıkıntı olacağını sanmam. Direkt kes yapıştır yapacaksınız bitecek. Kendisi ısıyla sıvılaşıyor.
Kargo seçeneğini hatırlamıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyurunuz taze taze Honeywell PTM 7950 kullandıktan sonra uyguladığım testler. Sonuçlar benim baya memnun etti.

Son düzenleme:
Macunu uygulayalı yaklaşık 3 ayı geçti. İşlemci hala aynı seviyelerde fakat ekran kartı boşta ve oyunda daha sıcak çalışıyor . Ekran kartı için farklı bir macun deneyeceğim sanırım.

Honeywell ptm7950 yi kullanamaya başlayalı 1 ay oldu. Durum böyle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…