PTT AVM'de satılan Windows 10 anahtarı OEM mi Retail mi?

Satıcıya sorun ama büyük ihtimalle retaildir. Ayrıca neden bunu tercih ettiniz daha ucuzları var.

Satıcıya sorun ama büyük ihtimalle Retail'dir. Ayrıca neden bunu tercih ettiniz daha ucuzları var.

Daha ucuzu varsa atabilir misin hocam Retail ve Home olması önemli benim için hocam.

Genelde OEM oluyor, Retail olunca özellikle belirtiyorlar. Format atınca yine kalacaktır. Satıcıya sorun, volume çıkmasın.

Sordum hocam yarın dönerler muhtemelen bildiğiniz Retail Home ucuz key varsa atabilir misiniz hocam?

Daha ucuzu varsa atabilir misin hocam Retail ve Home olması önemli benim için hocam.
Aşağıdan bakabilirsiniz hocam. Satıcılara sorun OEM mi Retail mi? Eğer Retail deyip MAK satarlarsa tekrar iletişime geçersin.

Açıklamada Retail 2021 key OEM değildir yazıyormuş hocam görmemişim bunu alırım muhtemelen çünkü daha ucuzu yok ve etkinleştirmek istiyorum KMS tarzı şeylere bulaşmak istemiyorum hocam bu anahtar ömür boyu çalışır mı yoksa süresi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…