PTT AVM'de satılan Windows 10 anahtarı OEM mi Retail mi?

Açıklamada Retail 2021 key OEM değildir yazıyormuş hocam görmemişim bunu alırım muhtemelen çünkü daha ucuzu yok ve etkinleştirmek istiyorum KMS tarzı şeylere bulaşmak istemiyorum hocam bu anahtar ömür boyu çalışır mı yoksa süresi var mı?
Home bakmanıza gerek yok hocam ucuz Pro Retail alın ömür boyu kullanırsınız.

Açıklamada Retail 2021 key OEM değildir yazıyormuş hocam görmemişim bunu alırım muhtemelen çünkü daha ucuzu yok ve etkinleştirmek istiyorum KMS tarzı şeylere bulaşmak istemiyorum hocam bu anahtar ömür boyu çalışır mı yoksa süresi var mı?
Bence OEM alın, bana o daha güvenli gibi geliyor. Diğerleri çoklu olduğundan birçok şikayet okudum.
Bence de pro daha iyi.

Hocam oyun oynuyorum ve FPS benim için önemli Pro da saçma sapan özellikler var istemiyorum hocam o yüzden yoksa Pro alırım 5 6 liraya hatta direkt 8 lira verir yanında Office keyi de alırım.

Hocam oyun oynuyorum ve FPS benim için önemli Pro da saçma sapan özellikler var istemiyorum hocam o yüzden yoksa Pro alırım 5 6 liraya hatta direkt 8 lira verir yanında Office keyi de alırım.
Hocam "pro" olmasının bir zararı yok. Siz o özellikleri kullanmazsanız home olmuş oluyor zaten. Ayrıca fiyat farkı yok home ve pro arasında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı