Merhaba verdiğim linkteki anahtarı versem anakarta mı gömülür yoksa her formattan sonra tekrar mı girerim? Bilenler yazarsa sevinirim Windows 10 Home Dijital Lisans Anahtarı - PttAVM.com
Satıcıya sorun ama büyük ihtimalle Retail'dir. Ayrıca neden bunu tercih ettiniz daha ucuzları var.
Merhaba verdiğim linkteki anahtarı versem anakarta mı gömülür yoksa her formattan sonra tekrar mı girerim? Bilenler yazarsa sevinirim Windows 10 Home Dijital Lisans Anahtarı - PttAVM.com
Genelde OEM oluyor, Retail olunca özellikle belirtiyorlar. Format atınca yine kalacaktır. Satıcıya sorun, volume çıkmasın.
Aşağıdan bakabilirsiniz hocam. Satıcılara sorun OEM mi Retail mi? Eğer Retail deyip MAK satarlarsa tekrar iletişime geçersin.Daha ucuzu varsa atabilir misin hocam Retail ve Home olması önemli benim için hocam.
Aşağıdan bakabilirsiniz hocam. Satıcılara sorun OEM mi Retail mi? Eğer Retail deyip MAK satarlarsa tekrar iletişime geçersin.
![]()
İşletim Sistemleri • Uygun Fiyatlar • PttAVM - PttAVM
Windows, MacOS (Apple OSX), linux ,UNIX, Android ,Pardus, İOS kiÅisel bilgisayar ve akıllı cihazlar için aradıÄınız iÅletim sistemleri PttAVM.com'da!Âwww.pttavm.com
PTT'de retail home yok galiba hocam.Silindi
Cidden 5 lira mı bunlar? Ben 1 sene önce 30 lira vermiştim.Sordum hocam yarın dönerler muhtemelen bildiğiniz Retail Home ucuz key varsa atabilir misiniz hocam?
Cidden 5 lira mı bunlar? Ben 1 sene önce 30 lira vermiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.