PTT Kargo evde olmamıza rağmen evde yok notu düşmüş

mrdeno

Centipat
Katılım
9 Nisan 2023
Mesajlar
320
Çözümler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS P8B75m-lx
ASUS GAMING OC RX 470
16GB 1867mhz @1600mhz DDR3 ram
Intel Core i5-3570K
Cinsiyet
Erkek
İyi günler herkese. AliExpress'ten bir ürün sipariş etmiştim 2-3 hafta önce, 5 gün önce de PTT'ye ulaşmış. Sorun şu ki evde olmama rağmen kargo teslim edilemedi yazmışlar, yazılana göre kargo 2 kez dağıtıma çıkmış. En sonunda PTT'ye gelip alın diye mesaj attılar dün bugün gittim PTT kapalı ve yarın da kapalı. 3 gün içinde de kargo geri gidecek ve benim PTT'ye gidip alma şansım da yok çünkü kapalı. Nasıl halledeceğim?
 
3 iş günü içinde demek istemişlerdir, pazartesi alırsın. Bir de cuma ve cumartesi öğlene kadar açık olur PTT, kapalıydı derken geç mi gittin?
 
3 iş günü içinde demek istemişlerdir, pazartesi alırsın. Bir de cuma ve cumartesi öğlene kadar açık olur PTT, kapalıydı derken geç mi gittin?
Hayır saat 13.10 gibi baktım kapalıydı. İş günü dediğinde sadece hafta içi mi oluyor?
 
AliExpress'ten sık sık alışveriş yapan biriyim ve ne yazık ki yurt dışından gelen kargolar genellikle PTT'ye veriliyor. Geçenki siparişimde bana da aynısını yaptılar dağıtıma çıktı akabinde adreste bulunamadı notu girilerek gelin alın dendi bayağı uğraşacaktım bunlarla ama sonrasında saldım ama keşke uğraşsaydım. Keyiflerine göre bazen getiriyorlar bazen getirmiyorlar oh ne güzel iş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı