PTT Kargo ile bisiklet göndermek

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyur dostum olay şu;
İlk para göndermeyi kabul ederler Amerikalı bir banka şirketinin fake mailini yapıp size mail atarlar ardından banka güvenlik sistemi için paranın bankada olduğunu kargoya verdiğiniz ve kargo bilgilerini bankaya attığınız zaman paranın yollanacağını söylerler mail fake olduğu için de kargoya verdiğiniz zaman paranız gelmez.

Hocam adama bir iki soru sordum şimdi.
Türkiyedeki bankalardan birinin üzerinden göndermesini isteyeceğim, oradaki sahte siteye yönlendirme yapacak mı onu bir görelim.

Not: Normalde ben parayı almadan asla satış yapmam.

Şu an bisikleti satmadım elemana, yokluyorum nabzını.

Değerli forum üyeleri; bugün İncirlik Üssü personeli olan birinden mesaj aldım. Bisikletimi almayı kabul etti. PTT kargo ile İncirlik Üssü'ne göndereceğim.

Bisikletin ağırlığı 14.5 kilo. Ne kadar tutabilir?
Amerikan vatandaşı ve bunu kardeşi için satın alıyor değil mi?

Dolandırıcıdır efenim satmayın dolandırılmayın.

Hocam adama bir iki soru sordum şimdi.
Türkiye'deki bankalardan birinin üzerinden göndermesini isteyeceğim, oradaki sahte siteye yönlendirme yapacak mı onu bir görelim.

Not: Normalde ben parayı almadan asla satış yapmam.

Şu an bisikleti satmadım elemana, yokluyorum nabzını.

Pek bir hayır geleceğini sanmıyorum fakat sen bilirsin.

Kısmetim değilmiş demek ki. Daha anlaşılan bisiklet çok uzun süre bekleyecek. Keşke milletin bütçesine uygun olsaydı da kolayca satılsaydı. 5 bin liralık makine için risk almaya değmez.

Herkese çok teşekkür ederim.

Bu arada @Şükrü Ali Ögel hocam, o adamın fotoğrafını bir yerde gördüm dediniz, fotoğrafını atar mısınız babama da göndereyim.

Kısmetim değilmiş demek ki. Daha anlaşılan bisiklet çok uzun süre bekleyecek. Keşke milletin bütçesine uygun olsaydı da kolayca satılsaydı. 5 bin liralık makine için risk almaya değmez.

Herkese çok teşekkür ederim.

Bu arada @Şükrü Ali Ögel hocam, o adamın fotoğrafını bir yerde gördüm dediniz, fotoğrafını atar mısınız babama da göndereyim.

Hatırlamıyorum ama bu site içinde vardı sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı