PTT Kargo kargomu getirmiyor

Arda Aydoğar

Hectopat
Öncelikle selamlar. İnternetten ayrı ayrı olarak bir bilgisayar topladım. Tüm parçalar 2 gün sonra elime ulaştı. Ama anakartın gelmesini halen beklemekteyim. Sivas'tan İstanbul'a 2 günde geldi ama 3 gündür çıkış şubesinde dağıtımı bekliyor. Aradığım zaman telefonu açmıyorlar. Zaten Google'den şubenin yorumlarına baktığım zaman tek mağdur ben değilim herkes benim gibi sorunlar yaşıyor. Gidip kendim alsan kargoyu herhangi bir sorun olur mu veya elden teslim almak için belirli bir saat var mı? Ne gibi bir yol izlemeliyim şimdiden teşekkürler.

PTT zaten çoğu zaman böyle saçma şeyler yapabiliyor eğer sana yakınsa gidip alabilirsin.

Geçmiş olsun. Bir öneri yapamayacağım.
Ama şunu bırakayım.
1604483866936.png

Sabah 9 gibi şubeye git ve şunu söyle:"Ya kargom ya canınız koçum"
Sonra"hemen hünkarım buyurun kargonuz" diyecekler.
Hem sıra da beklemezsin.
Saat sabah 8:30 da dersim başlıyor ve şubeye metro ile 30 dakikada gidilebiliyor. Pek böyle bir şansım yok mesela şimdi gitsem olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde keyifleri olursa ilk gün dağıtıma çıkar sonraki günlerde sistem dağıtıma çıktı desede çıkmaz. En iyisi gidip almak olumsuz yorum yapıp 1 yıldız vermeyide unutmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı