PTT Matik para yuttu

Alpiinoo

Megapat
Arkadaşlar dün 3 arkadaş PPT Matik'e gittik ve İninal'i taktım, 100 TL'yi yatirdim ve paranız inceleniyor dedi sonra dondu, hata verdi. Parayı vermedi, kartı verdi. Güvenliğe dedik 18 yasindan buyuk biriyle gel dilekce doldur dedi yarın bugün de gideceğim, kapanmasına yakın yetisebiliyorum, verirler mi? Ayrıca nasıl 100 TL yatirdigimi anlayacaklar?

Verirler. ATM'lerin kendi içinde sayacı vardır. Para girişi para çıkışı saniyesi saniyesine yazar. Hatalı işlemlerde farklı bir kod ile kaydedilir günlüğe. Gün sonunda da toplam alınır, senin 100 TL tutarın fazlalık olarak görünecek orada. Belki başkalarının da vardır parası hepsi çıkar ortaya. İncelemeyi yapsınlar paranı alırsın merak etme.

Bankamatik 100 TL'mi yutacak ve öyle beklicem ertesi günde belki gidecem, bir değişik iş. Banka çalışanları var bankamatiği açıp para aktarımı yapan ve parayı alan o arkadaşlar geldiğinde eğer sıkışma mevcut ise onlar alıp şubeye teslim ederde biri senden önce gider alırsa şaşırma. Eğer sisteme geçtiyse para ve yatmadıysa gene yardımcı olacaklardır.

Benim de 30 TL mi yutmuştu.Form doldurdum biz sizi 2 3 güne ararız dediler.Aramadılar bunun üzerine ben gittim PTT ' ye ve parayı verdiler sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Bankada yatırılan para ve içeride biriken parayı kıyaslıyorlar, gün içerisinde yatırılan miktar ile para haznesinde biriken para eşleşmez ise sizin gibi parasını aldığı zaman makineler kolayca görülebiliyor. O yüzden paranızı alırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen miktarını ve saati doğru söylersen anlıyorlar. Çok uzarsa güvenlik kamerasına bakarlar. Bana da olmuştu sorun çıkmamıştı.

Bankamatik 100 TL'mi yutacak ve öyle beklicem ertesi günde belki gidecem, bir değişik iş. Banka çalışanları var bankamatiği açıp para aktarımı yapan ve parayı alan o arkadaşlar geldiğinde eğer sıkışma mevcut ise onlar alıp şubeye teslim ederde biri senden önce gider alırsa şaşırma. Eğer sisteme geçtiyse para ve yatmadıysa gene yardımcı olacaklardır.
Böyle bir şey yuzde 99 ihtimal olmaz. Bir bankacı olarak söylüyorum. Kamera görüntülerini inceleriz, yaptığı işlemi, ne kadar yatırdığını teyit eder sonra işlem başlatırız.

Zaten hesaba geçmeyen şüpheli paralar atık kutusu dediğimiz ayrı bir bölümde muhafaza ediliyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı