Evet, alınabilir.
En kötü gitmeden ararım hocam. Kargo koca Çin'den buraya 5 günde geldi 6 gündür il içi teslim edemiyorlar. Vallahi rezillik.Hocam merkezden dağıtıyorlar mı bilmiyorum. Şube olsa evet de. Deneyin şansınızı.
Sağ olun hocam. Daha önce hiç teslim aldınız mı bu şekilde?
Sağ olun hocam. Daha önce hiç teslim aldınız mı bu şekilde?
En kötü gitmeden ararım hocam. Kargo koca Çin'den buraya 5 günde geldi 6 gündür il içi teslim edemiyorlar. Vallahi rezillik.
Yaşadığım yerdeki çoğu kargo şirketi sıkıntılı olduğu için bende kendim gidip alıyorum. Şu ana kadar hiç sorun çıkmadı.
PTT ayrı sıkıntılı gerçekten. 2 hafta kargo beklediğimi bilirim.
Hocam zaten depo gibi bir yerse içeri almazlar ve alamazsınız. Eğer ki bir şubeyse rahatlıkla alırsınız. Zaten depo gibi yerleri arasanız da telefona çok bakmıyorlar.Ama toplama ve dağıtım merkezi olarak geçtifi için sorun çıkarırlar diye düşündüm ama aynı zamanda dağıtıma çıkacağı yer olarak da gözüküyor kargonun. Bu nedenle gitmeden arayıp almaya gideceğim hocam. Çok sağ olun.
Hocam zaten depo gibi bir yerse içeri almazlar ve alamazsınız. Eğer ki bir şubeyse rahatlıkla alırsınız. Zaten depo gibi yerleri arasanız da telefona çok bakmıyorlar.
Bildiğiniz gasp hocam ne veriyorlar ne getiriyorlar.Hocam zaten depo gibi bir yerse içeri almazlar ve alamazsınız. Eğer ki bir şubeyse rahatlıkla alırsınız. Zaten depo gibi yerleri arasanız da telefona çok bakmıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.