Çözüldü PTT Topkapı Kdm'den kargo elden teslim alınabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

394919

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar 5 gündür kargoyu ancak Arnavutköy'den Topkapı Kdm'ye getirebildiler. Acaba gidip o merkezden teslim alabilir miyim kargomu daha fazla beklemek istemiyorum.

PTT ayrı sıkıntılı gerçekten. 2 hafta kargo beklediğimi bilirim.
Sağ olun hocam. Daha önce hiç teslim aldınız mı bu şekilde?

En kötü gitmeden ararım hocam. Kargo koca Çin'den buraya 5 günde geldi 6 gündür il içi teslim edemiyorlar. Vallahi rezillik.

Yaşadığım yerdeki çoğu kargo şirketi sıkıntılı olduğu için bende kendim gidip alıyorum. Şu ana kadar hiç sorun çıkmadı.

PTT ayrı sıkıntılı gerçekten. 2 hafta kargo beklediğimi bilirim.

Ama toplama ve dağıtım merkezi olarak geçtifi için sorun çıkarırlar diye düşündüm ama aynı zamanda dağıtıma çıkacağı yer olarak da gözüküyor kargonun. Bu nedenle gitmeden arayıp almaya gideceğim hocam. Çok sağ olun.

Ama toplama ve dağıtım merkezi olarak geçtifi için sorun çıkarırlar diye düşündüm ama aynı zamanda dağıtıma çıkacağı yer olarak da gözüküyor kargonun. Bu nedenle gitmeden arayıp almaya gideceğim hocam. Çok sağ olun.
Hocam zaten depo gibi bir yerse içeri almazlar ve alamazsınız. Eğer ki bir şubeyse rahatlıkla alırsınız. Zaten depo gibi yerleri arasanız da telefona çok bakmıyorlar.

Hocam zaten depo gibi bir yerse içeri almazlar ve alamazsınız. Eğer ki bir şubeyse rahatlıkla alırsınız. Zaten depo gibi yerleri arasanız da telefona çok bakmıyorlar.

Şikayetlerine baktım çoğunlukla telefona bile bakmıyorlar yazılmış. Muhtemelen toplama alanı hocam dediğiniz gibi. Umarım gişeleri vardır bazı yerlerde gişe oluyor yine çalışan falan.

Bildiğiniz gasp hocam ne veriyorlar ne getiriyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı