PttAVM kullanılmış ürün gönderdi

Makaleler
3
Daha fazla  
Nasıl iade edeceğim yardımcı olabilir misiniz?
Babama Nokia 1280 almıştım, gelen telefon IMEI kayıtsız geldi ve kasasında çıkıntı var tam oturmuyor. Telefonun kendi hafızasına birden fazla numara kayıtlıydı bir de kullanılmış ürün yani.

1699364820908.png

Az önce iade için siteden tıkladım ve bu şekilde bir mail geldi. Hiçbir şekilde ne yapmam gerektiği yazmıyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Babama Nokia 1280 almıştım, gelen telefon IMEI kayıtsız geldi ve kasasında çıkıntı var tam oturmuyor. Telefonun kendi hafızasına birden fazla numara kayıtlıydı bir de kullanılmış ürün yani.

Eki Görüntüle 2006237

Az önce iade için siteden tıkladım ve bu şekilde bir mail geldi. Hiçbir şekilde ne yapmam gerektiği yazmıyor. Ne yapmalıyım?
İade talebinizle alakalı mail gelmiş hocam.

Eki Görüntüle 2006237

Size sonrasında iade kodu gönderilecek sanırım. O kod ile kargolaman gerek. Genelde sistem böyle işliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı